Kunci Gitar Nella Kharisma ft. Dory Harsa - Banyu Moto Chord

Capo : Fret 2

Intro C F Bb  G

C         F -Fm    C
 tembang iki.. tak gawe..
            Dm
mung kanggo kowe..
            G
sing paling tak tenani
         C   Fm
nganti saiki..

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Chorus
 C7         C             F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 C7        C              F
  sampai mati kan ku pastikan..
   -Em       Dm                 G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Int. F Dm G -D/F# Em A
       Dm G C
Piano Fm

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

Chorus
 C7         C              F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 C7        C            F
  sampai mati kan ku pastikan..
            Dm                  G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

 C7        C               F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
     C7         C             F
 hoo.. sampai mati kan ku pastikan..
            Dm                  G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

Outro C
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Nella Kharisma ft. Dory Harsa - Banyu Moto
Artist : Dory Harsa Nella Kharisma
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! "Indonesiachord.com" is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !