Kunci Gitar Move On - Vallen Novva

Capo : Fret 1

Intro F G Em Am
        Dm  G

            C
wis tau tak rasakke..
           Am
nelangsane batinku..
     -G    F
mergo sliramu..
               G
sing tak tresnani..
        C   G
ngeliyo ati..

          C
cukup semene wae..
           Am
ora pingin mbaleni..
   -G     F
aku wis lulus..
          G
ra kudu mikir..
       C        C7
sliramu.. terus..

Chorus
   F                 G
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C
 ngopo biyen gampang
    Em         A
 percoyo lamis lambemu..
    Dm             G
 pantun.. ugo aran pari..
   C                    C7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F                G
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C  
 tresnamu nyoto palsu
 Em          A
 dudu tresna sejati..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              C
 wis tak move on wae..

Int. F G Em Am
       Dm G C G

          C
cukup semene wae..
           Am
ora pingin mbaleni..
       -G  F
aku wis lulus..
          G
ra kudu mikir..
       C        C7
sliramu.. terus..

Chorus
   F                 G
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C
 ngopo biyen gampang
    Em         A
 percoyo lamis lambemu..
    Dm             G
 pantun.. ugo aran pari..
   C                    C7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F                G
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C  
 tresnamu nyoto palsu
 Em          A
 dudu tresna sejati..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              C      C7
 wis tak move on wae..

   F                 G
 milih.. sliramu aku sing kleru..
         C
 ngopo biyen gampang
    Em         A
 percoyo lamis lambemu..
    Dm             G
 pantun.. ugo aran pari..
   C                    C7
 getun.. pancen tibo mburi..

    F                G
 penting.. saiki aku wis ngerti..
          C  
 tresnamu nyoto palsu
 Em          A
 dudu tresna sejati..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              C      A
 wis tak move on wae..
    Dm                G
 mending.. putus karo kowe..
              F     Fm     C
 wis tak move on wae.. hu uuu..
Thank You For Visiting,
Tittle : Move On - Vallen Novva
Artist : Vallen Novva
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.