Kunci Gitar Janji Setyo - Isho Ne

Intro G D C-C Cm

G   D        Em       -D
dek.. tetepo ning kene
  C               Bm
susah seneng.. mlaku bareng..
        Am            D
ngasi dunyo sing misahke..

 G          D
urip sesandingan..
    Em        D
ojo tau ngasi demenan..
 C           Bm
aku sayang kowe tenan..
   C              Bm
ra gur omong karo cangkeman..
        Am        D
janji setyoku tenanan..

    C         D
tresno urip karo kowe..
       Bm       Em
pancen iki dadi takdire..
Am          D         G
bakal tak jogo seko kene..

  C           D
jalukku tetep tenanan..
        Bm          Em
senajan akeh gudone kahanan..
         F
urip langgeng dadi siji..
        D
kabeh kudu kuat ati..

Chorus
        C           D        Bm
 maturnuwun wis ngancani uripku..
   E            Am
 susah seneng bareng..
     D       G
 ora tau mecucu..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
         Em    E       Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G
 atos koyo cor-coran..

Int. C D Bm Em
       Am D G
       C D B -B/D# Em
       Am D G

    C         D
tresno urip karo kowe..
       Bm       Em
pancen iki dadi takdire..
Am          D         G
bakal tak jogo seko kene..
  C           D
jalukku tetep tenanan..

    Bm              Em
senajan akeh gudone kahanan..
         F
urip langgeng dadi siji..
        D
kabeh kudu kuat ati..

Chorus
        C           D        Bm
 maturnuwun wis ngancani uripku..
   E            Am
 susah seneng bareng..
     D       G
 ora tau mecucu..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
   E                   Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G
 atos koyo cor-coran..

        C           D        Bm
 maturnuwun wis ngancani uripku..
   E            Am
 susah seneng bareng..
     D       G
 ora tau mecucu..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
   E                   Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G
 atos koyo cor-coran..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
         E             Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G   G-G-G-G
 atos koyo cor-coran..
Thank You For Visiting,
Tittle : Janji Setyo - Isho Ne
Artist : Isho Ne
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.