Chord Janji Setyo - Isho Ne Kunci Gitar

Intro G D C-C Cm

G   D        Em       -D
dek.. tetepo ning kene
  C               Bm
susah seneng.. mlaku bareng..
        Am            D
ngasi dunyo sing misahke..

 G          D
urip sesandingan..
    Em        D
ojo tau ngasi demenan..
 C           Bm
aku sayang kowe tenan..
   C              Bm
ra gur omong karo cangkeman..
        Am        D
janji setyoku tenanan..

    C         D
tresno urip karo kowe..
       Bm       Em
pancen iki dadi takdire..
Am          D         G
bakal tak jogo seko kene..

  C           D
jalukku tetep tenanan..
        Bm          Em
senajan akeh gudone kahanan..
         F
urip langgeng dadi siji..
        D
kabeh kudu kuat ati..

Chorus
        C           D        Bm
 maturnuwun wis ngancani uripku..
   E            Am
 susah seneng bareng..
     D       G
 ora tau mecucu..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
         Em    E       Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G
 atos koyo cor-coran..

Int. C D Bm Em
       Am D G
       C D B -B/D# Em
       Am D G

    C         D
tresno urip karo kowe..
       Bm       Em
pancen iki dadi takdire..
Am          D         G
bakal tak jogo seko kene..
  C           D
jalukku tetep tenanan..

    Bm              Em
senajan akeh gudone kahanan..
         F
urip langgeng dadi siji..
        D
kabeh kudu kuat ati..

Chorus
        C           D        Bm
 maturnuwun wis ngancani uripku..
   E            Am
 susah seneng bareng..
     D       G
 ora tau mecucu..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
   E                   Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G
 atos koyo cor-coran..

        C           D        Bm
 maturnuwun wis ngancani uripku..
   E            Am
 susah seneng bareng..
     D       G
 ora tau mecucu..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
   E                   Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G
 atos koyo cor-coran..

         C            D          Bm
 senajan kahanan mung kerjo bangunan..
         E             Am
 nanging tresnomu ning awakku..
      D          G   G-G-G-G
 atos koyo cor-coran..
Title: Janji Setyo - Isho Ne Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved