Kunci Gitar Intan Cacha - Sambel Pecel Mletre

Intro Am  G  F Am
        Am  G  F Am
        
Am
koyo sambele pecel..
Am                 G
warung sanding omahmu..
G
kadang rasane pedes..
F             Am
persis omonganmu..

Am
koyo sambele pecel..
Am               G
sing ra enek sayure..
G
sak jane aku mangkel..
    F                 Am
pacaran kok mikir liyane..

F                C
omonganmu kok mletre..
 G                Am
isuk tempe sore dele..
     F              C
jare aku sayang sayange..
       G              Am
mung siji ra enek liyane..

F                C
omonganmu kok mletre..
 G                Am
isuk tempe sore dele..
     F              C
jare aku sayang sayange..
       G              Am
mung siji ra enek liyane..

Int. Am  G  F Am
       Am  G  F Am
        
Chorus
 F
 koyo segone pecel
           C            Am
 lawuhe tempe di maem sore..
      F          G               C
 wong tresno kudune.. podo ngertine..
  F
 ojo malah sak geleme
             C                Am
 uwes duwe dewe kok melek liyane..
     F                      G
 tak woco whatsappmu karo kae..
                 C
 marakne mangkel wae..
 
Am
koyo sambele pecel..
Am                 G
warung sanding omahmu..
G
kadang rasane pedes..
F             Am
persis omonganmu..

Am
koyo sambele pecel..
Am               G
sing ra enek sayure..
G
sak jane aku mangkel..
    F                 Am
pacaran kok mikir liyane..

F                C
omonganmu kok mletre..
 G                Am
isuk tempe sore dele..
     F              C
jare aku sayang sayange..
       G              Am
mung siji ra enek liyane..

F                C
omonganmu kok mletre..
 G                Am
isuk tempe sore dele..
     F              C
jare aku sayang sayange..
       G              Am
mung siji ra enek liyane..

Int. Am  G  F Am
       Am  G  F Am
        
Chorus
 F
 koyo segone pecel
           C            Am
 lawuhe tempe di maem sore..
      F          G               C
 wong tresno kudune.. podo ngertine..
 
  F
 ojo malah sak geleme
             C                Am
 uwes duwe dewe kok melek liyane..
     F                       G
 tak woco whatsapp-mu karo kae..
                 C
 marakne mangkel wae..
 
 F
 koyo segone pecel
           C            Am
 lawuhe tempe di maem sore..
      F          G               C
 wong tresno kudune.. podo ngertine..
 
  F
 ojo malah sak geleme
             C                Am
 uwes duwe dewe kok melek liyane..
     F                      G
 tak woco whatsapp-mu karo kae..
                 C
 marakne mangkel wae..
Thank You For Visiting,
Tittle : Intan Cacha - Sambel Pecel Mletre
Artist : Intan Chacha
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.