Chord Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti

Capo : Fret 4

Intro C Em F Fm

C                  F
 tak tulis layang iki..
         G                 Em
kanggo kowe.. sing tak tresnani..
         A              Dm
tak titipne.. marang lintang ing wengi..
      G                 C
sampekno.. roso kangen iki..

                  F
nganti lingsire wayah.. wengi..
G                Em   A    Dm
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           G                 C    C7
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

Chorus
                       F          G
 jare bakal mbok buktekne.. tresnomu..
                    Em   A       Dm
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               G                C  C7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     F              G
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          Em      A       Dm
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           G                     C  C7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

       F      G          Em       A
 ora bakal.. iso.. terganti.. nganti..
 Dm          G     C  C7
 putih rambutku.. iki..

Int. F G Em     A
           ha.. a a..
         Dm-Em-F G
       a ooo..   ho.. ooo oo..

C                  F
 nganti lingsire wayah.. wengi..
G                Em   A    Dm
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           G                 C    C7
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

Chorus
                       F          G
 jare bakal mbok buktekne.. tresnomu..
                    Em   A       Dm
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               G                C C7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     F              G
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          Em      A       Dm
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           G                     C  C7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

                       F          G
 jare bakal mbok buktekne.. tresnamu..
                    Em   A       Dm
 jare tulus kanggo aku.. mung palsu..
               G                C  C7
 mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

                     F              G
 bakalan tak perjuangne.. tak buktekne..
          Em      A       Dm
 kanggo kowe.. ra ono liyane..
           G                     C  C7
 yo mung siji.. sing nong njero ati..

       F      G          Em       A
 ora bakal.. iso.. terganti.. nganti..
 Dm          G     C
 putih rambutku.. iki..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !