Chord Hendra Kumbara - Kadaluarso

Capo : Fret 5

Intro C G Am F

  C
dino dino wes ganti..
    G
wes bedo jamane..
  Am
dalan dalan sing sepi..
  F
saiki wes rame..
 Dm                   G
awak sing wes gampang loro..
      C                Am
tak sawang ning ngarep koco..
   F         G         C
ra kroso.. saiki wes tuwo..

   C
konco konco wes ganti..
    G
wes bedo mangsane..
  Am
teko lungo sing mesti..
    F
wes nemu dalane..
  Dm             G
nanging roso tresnoku..
       C           Am
sing tulus marang awakmu..
   F        G          C
ra layu.. tekan anak putu..

Chorus
                     F
 tresno sing ning njero dodo..
 G                  C   Em  Am
  iseh ono ra bakal kadaluarso..
   A       Dm
 senajan tangan iki..
 G                   C
  wes lali carane nyekel lan nggondeli..

                  F
 tresno sing iseh tak jogo..
 G                    C     Em  Am
  nganti tuo ra bakal tak sio-sio..
   A      Dm
 senajan umur iki..
 G                      Fm
  ra ngerti kapan Gusti nimbali..

Int. C G Am F
       C G Am F
       Dm Am F G

   C
konco konco wes ganti..
    G
wes bedo mangsane..
  Am
teko lungo sing mesti..
    F
wes nemu dalane..
  Dm             G
nanging roso tresnoku..
       C           Am
sing tulus marang awakmu..
   F        G          C
ra layu.. tekan anak putu..

Chorus
                     F
 tresno sing ning njero dodo..
 G                  C   Em  Am
  iseh ono ra bakal kadaluarso..
   A       Dm
 senajan tangan iki..
 G                   C
  wes lali carane nyekel lan nggondeli..

                  F
 tresno sing iseh tak jogo..
 G                    C     Em  Am
  nganti tuo ra bakal tak sio-sio..
   A      Dm
 senajan umur iki..
 G                      Fm     Em
  ra ngerti kapan Gusti nimbali..
   A      Dm
 senajan umur iki..
 G                      Fm      C
  ra ngerti kapan Gusti nimbali..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !