Kunci Gitar Dory Harsa - Ono Liyane Chord

Intro C G Am
        Dm G C
        E Am F Fm

C        G
tak rasakke..
      Am        Em
tresnamu suwe suwe..
F         C
sansoyo bedo..
      Dm      G
ora koyo.. biasane..

C      G
sak tenane
      Am       Em
eneng opo sliramu..
    F          C
nganti koyo ngene..
     Dm       G
kowe mbedo atiku..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C
opo saktenane..
-G     Am        Em
 o..po salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..

Chorus
     C          Em-E   Am
 opo kowe.. wes ono liyane..
        Dm
 opo mergo.. wes raono
    G
 restune wong tuo..
     E                    Am
 opo pancen.. kahanan uripku iki..
      Dm              F
 kowe ninggal aku.. dewe neng kene..
       G
 tanpo sliramu..

Int. F C Em Am
        Dm F G

C      G
sak tenane
      Am       Em
eneng opo sliramu..
    F          C
nganti koyo ngene..
     Dm       G
kowe mbedo atiku..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C
opo saktenane..
-G     Am        Em
 o..po salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..

Chorus
     C      Em   E    Am
 opo kowe.. wes ono liyane..
        Dm
 opo mergo.. wes raono
    G
 restune wong tuo..
     E                    Am
 opo pancen.. kahanan uripku iki..
      Dm              F
 kowe ninggal aku.. dewe neng kene..

     C      E         Am
 opo kowe.. wes ono liyane..
        Dm
 opo mergo.. wes raono
    G
 restune wong tuo..
     E                    Am
 opo pancen.. kahanan uripku iki..
      Dm              F
 kowe ninggal aku.. dewe neng kene..
       G
 tanpo sliramu..

   Am           Em
ngomongo.. ning aku..
 F         C
opo saktenane..
 Am          Em
opo salah kliruku..
    F                    G
nganti kowe.. ninggalke aku..
           C
tanpo sliramu..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Dory Harsa - Ono Liyane
Artist : Dory Harsa
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !