Chord Dory Harsa - Demi Kowe

Capo : Fret 4

Intro Am  Dm  G F Am -Bm

  C                F
pamit.. aku kudu lungo..
  Dm                       G
lungo.. janji ra bakal ninggalno..
    Em                  Am
tresno.. iki sing tak karepke..
       Bb                 G
karo kowe ra bakal karo liyane..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Chorus
     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am  E-F-G-Am
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Int. Am G F C
       Dm Am F G

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Chorus
     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am   E
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Outro Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !