Chord Dinda Dewi - Njarem

Intro F G Em Am
        F G C
        
C             G        Am   Em
yen pancen ngono keputusanmu..
 F           G
tak tompo.. tak trimo..
C            G            Am     Em
wes sak karepmu sak polah polahmu..
    F            Dm
aku mung iso ngguyu..
           G                    C
sak seneng senengmu sak polah polahmu..

Chorus
           F                       G
 tak trimo mesem.. nadyan atiku njarem..
         Em                   Am
 mergo kahanan.. kowe wes ora gelem..
          Dm                 G
 tak tangisono.. peng sewu sedino..
                 C
 ra bakal ngubah atimu.. seng wes ke gudo..
 
           F                     G
 tak langgatono.. nganti moto ra marem..
         Em                    Am
 sadar posisi.. tresnoku mesti kerem..
        Dm                   G
 jerune roso.. lalekno kalem kalem..
           F              G     C
 tak trimo mesem.. nadyan atiku njarem..
 
Int. F G Em Am
       Dm G C
        
C            G            Am     Em
wes sak karepmu sak polah polahmu..
    F            Dm
aku mung iso ngguyu..
           G                    C
sak seneng senengmu sak polah polahmu..

Chorus
           F                       G
 tak trimo mesem.. nadyan atiku njarem..
         Em                   Am
 mergo kahanan.. kowe wes ora gelem..
          Dm                 G
 tak tangisono.. peng sewu sedino..
                 C
 ra bakal ngubah atimu.. seng wes ke gudo..
 
           F                     G
 tak langgatono.. nganti moto ra marem..
         Em                    Am
 sadar posisi.. tresnoku mesti kerem..
        Dm                   G
 jerune roso.. lalekno kalem kalem..
           F              G     C
 tak trimo mesem.. nadyan atiku njarem..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !