Kunci Gitar Sepurane - Gublic Music ft. Juwita Adellia

Capo : Fret 4

Intro F  G  Em  Am Am-Bm-C
        Dm  G  C

C               F
 tak kiro kowe iseh gemati..
Dm                 G
 ora lali opo sing tok janjeni..
C              F
 kabehane aku uwes nuruti..
Dm                      G
 mergo kowe sing paling tak tresnani..

C              Am
 dudu karep atiku..
       Dm           G
gawe kowe.. keloro ati..
C               Am
 mugo kowe oleh ganti
               Dm
sing luwih gemati..
           E
ketimbang aku.. ho.. ooo..

Reff
 F       G    Em     Am
  kowe teko.. gawe loro..
 Dm      G            C
  gawe tatu neng jero dodoku..
 F         G         Em        Am
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     Dm         G           C
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 F    G        Em
  sepurone kangmas..
  Am               Dm
 aku wes ninggal lungo
      G       C
 gawe atimu loro..

 F      G   Em      Am
  aku pamit.. aku lungo
       Dm        G     C  C7
 wes cukup.. ojo digetuni..

Int. F  G  Em  Am
       Dm  G  C  C7

Reff
 F       G    Em     Am
  kowe teko.. gawe loro..
 Dm      G            C
  gawe tatu neng jero dodoku..
 F         G         Em        Am
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     Dm         G           C
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 F    G        Em
  sepurone kangmas..
  Am               Dm
 aku wes ninggal lungo
      G       C
 gawe atimu loro..

 F      G   Em      Am
  aku pamit.. aku lungo..
       Dm        G     C  C7
 wes cukup.. ojo digetuni..

 F       G    Em     Am
  kowe teko.. gawe loro..
 Dm      G            C
  gawe tatu neng jero dodoku..
 F         G         Em        Am
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     Dm         G           C
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 F    G        Em
  sepurone kangmas..
  Am           Dm
 aku ra iso nompo..
      G       C
 gawe atimu loro..

 F      G   Em      Am
  aku pamit.. ojo lungo..
       Dm        G     C
 wes cukup.. ojo digetuni..
              Am
dudu karep atiku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.