Kunci Gitar Putri Andien - Tatune Asmoro

Intro C G/B Am G
        F Em Dm G C
        
    C          G          Am  Em
tak tompo.. tondo tersno iki..
  F               G           C
dadi saksi naliko kowe ngucap janji..
E                     Am
nanging saiki janjimu ra ono bukti..
  F                         G
kowe bali mung gawe lorone ati..

  C           G       Am   Em
jare tresno sehidup semati..
   F          G            C
janji setyomu sing tak enteni..
E                 Am
jaremu siji mung aku sing tok tresnani..
   F        G          C
nyatane ati iki tok khiananti..

Dm         G
pancen tresno..
    C     G/B  Am
jalaran seko kulino..
  F               G            C
kowe lungo bali disanding wong liyo..

Reff
      Am
 lungamu sing ninggal janji..
     Em
 balimu nglarani ati..
 F                    G
 manise janji sing njalari..
 
                   C
 pungkasane tresno sejati..
    Am
 atiku tok gawe loro..
         Em
 tresno iki tok sio sio..
 F                      G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                      C
 naliko nyanding ning ngarep moto..
 
Int. Am  F  G  E
       F  G  C
        
Dm         G
pancen tresno..
    C     G/B  Am
jalaran seko kulino..
  F                            G
kowe lungo bali disanding wong liyo..

Reff
      Am
 lungamu sing ninggal janji..
     Em
 balimu nglarani ati..
 F                    G
 manise janji sing njalari..
                   C
 pungkasane tresno sejati..
 
    Am
 atiku tok gawe loro..
         Em
 tresno iki tok sio sio..
 F                      G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                         C
 naliko nyanding ning ngarep moto..
 
      Am
 lungamu sing ninggal janji..
     Em              Dm-Em
 balimu nglarani ati..
 F                    G
 manise janji sing njalari..
 
                   C
 pungkasane tresno sejati..
    Am
 atiku tok gawe loro..
         Em
 tresno iki tok sio sio..
 F                      G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                         C
 naliko nyanding ning ngarep moto..
   F                    G
 tatune asmoro mergo percoyo..
                         C
 naliko nyanding ning ngarep moto..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.