Chord Nella Kharisma - Konco Mesra Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 4

        C               G
yen tak sawang sorote.. mri..patmu
     Am                Em
jane ku ngerti ono ati sliramu
        F              Em
nanging anane mung sewates konco
  F                    G
podo ra wanine ngungkapke tresno

       C                     G
yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
      Am               Em
terpampang gambar waru ning atimu
       F                  Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F                    G           C
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Intro C G Am Em
        F Em F G

        C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan
  Am                      Em
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F                     G
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G                      F 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 C       G          (C)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

C              G                    Am
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 Em                     F
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               Em                F
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             G
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff
         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Int. C G Am Em
       F Em F G
       C G Am Em
       F Em F G

        C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan
  Am                      Em
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F                     G
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G                      F 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 C       G          (C)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

C              G                    Am
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 Em                     F
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               Em                F
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             G
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff
         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Outro C G Am Em
        F Em F G
        C
Title: Nella Kharisma - Konco Mesra Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved