Kunci Gitar Nella Kharisma - Konco Mesra

Capo : Fret 4

        C               G
yen tak sawang sorote.. mri..patmu
     Am                Em
jane ku ngerti ono ati sliramu
        F              Em
nanging anane mung sewates konco
  F                    G
podo ra wanine ngungkapke tresno

       C                     G
yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
      Am               Em
terpampang gambar waru ning atimu
       F                  Em
nganti kapan abot iki ora mok dukung
       F                    G           C
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Intro C G Am Em
        F Em F G

        C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan
  Am                      Em
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F                     G
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G                      F 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 C       G          (C)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

C              G                    Am
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 Em                     F
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               Em                F
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             G
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff
         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Int. C G Am Em
       F Em F G
       C G Am Em
       F Em F G

        C
sungguh sayang aku tak bisa
    G
langsung mengungkapkan
  Am                      Em
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
 F                   Em
ini semua karena hubungan pertemanan
    F                     G
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan..

Am              G                F
 adem panas awakku.. gara-gara kamu..
            C      G           Am
nyibakke atiku.. gati menyang aku..
                G                      F 
sampek kegowo turu.. ngimpi ngusap pipimu..
                 C       G          (C)
tansah nyoto keroso.. konco dadi tresno..

C              G                    Am
 nggereges awakku naliko mepet sliramu
                 Em                     F
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
               Em                F
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
             G
biyene konco suwe sak iki tak tresnani..

Reff
         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

         C               G
 yen tak sawang sorote.. mri..patmu
      Am                Em
 jane ku ngerti ono ati sliramu
         F              Em
 nanging anane mung sewates konco
   F                    G
 podo ra wanine ngungkapke tresno

        C                     G
 yen ku pandang gemerlap nang mri..patmu
       Am               Em
 terpampang gambar waru ning atimu
        F                  Em
 nganti kapan abot iki ora mok dukung
        F                    G           C
 mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Outro C G Am Em
        F Em F G
        C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.