Kunci Gitar Mitha Ayu - Malioboro Kenanganku

         C           F
wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
    G                       C
nganti kesel mripat.. terus mili.. 
       C                   F
tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
     G                    C
neng malioboro.. kenangan cintaku..

Intro F C Dm G

C                       Em
kudu tak trimo.. pripun keputusanmu..
       F                 G
yen pancen aku ora.. pilihane atimu..
Am                  F
 sak kabehing perjuangan..
       Dm           G
sing bakal kenyataan..
                 C      G 
tapi mung dadi kenangan..

C                       Em
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 F               G
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     Am           F
ning malioboro.. aku biso opo..
     G                      C
sliramu tego medhot janji setyo..

       F
nratap atiku eling..
     G
neng dalan iki..

Reff
          C           F
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     G                       C    G
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        C                   F
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      G               C
 neng malioboro.. kenangan cintaku..
 
 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G       C
 Gusti.. paringono kuat ati..
 
Int. F C Dm G
       F C Dm G
        
C                       Em
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 F               G
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     Am           F
ning malioboro.. aku biso opo..
     G                      C
sliramu tego medhot janji setyo..

       F
nratap atiku eling..
     G
neng dalan iki..

Reff
          C           F
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     G                       C    G
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        C                   F
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      G               C
 neng malioboro.. kenangan cintaku..
 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G       C
 Gusti.. paringono kuat ati..
 
 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G        C G C
 Gusti.. paringono kuat ati..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.