Chord Mitha Ayu - Malioboro Kenanganku Kunci Gitar

         C           F
wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
    G                       C
nganti kesel mripat.. terus mili.. 
       C                   F
tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
     G                    C
neng malioboro.. kenangan cintaku..

Intro F C Dm G

C                       Em
kudu tak trimo.. pripun keputusanmu..
       F                 G
yen pancen aku ora.. pilihane atimu..
Am                  F
 sak kabehing perjuangan..
       Dm           G
sing bakal kenyataan..
                 C      G 
tapi mung dadi kenangan..

C                       Em
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 F               G
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     Am           F
ning malioboro.. aku biso opo..
     G                      C
sliramu tego medhot janji setyo..

       F
nratap atiku eling..
     G
neng dalan iki..

Reff
          C           F
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     G                       C    G
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        C                   F
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      G               C
 neng malioboro.. kenangan cintaku..
 
 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G       C
 Gusti.. paringono kuat ati..
 
Int. F C Dm G
       F C Dm G
        
C                       Em
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 F               G
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     Am           F
ning malioboro.. aku biso opo..
     G                      C
sliramu tego medhot janji setyo..

       F
nratap atiku eling..
     G
neng dalan iki..

Reff
          C           F
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     G                       C    G
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        C                   F
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      G               C
 neng malioboro.. kenangan cintaku..
 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G       C
 Gusti.. paringono kuat ati..
 
 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G        C G C
 Gusti.. paringono kuat ati..
Title: Mitha Ayu - Malioboro Kenanganku Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved