Kunci Gitar Miranda - Pupuse Tresno

Intro F G Em Am
        Dm  G  C
        F  Em  F G C
        
  C           F
koyo durung.. biso percoyo..
 G                C
aku lan koe.. wis tekan pupuse..
  Dm              C        Am
duko mergo opo.. opo mergo dunyo..
 Dm                      Bb G
koe ninggal tatu gandeng lio..

Int. F G C

C
wangi kembang mawar..
      F
wangi tresno sing kok umbar..
G                         C
pahit brutowali.. pahit lelakonku iki..
Dm                    Am
aku ora ngiro.. koe tego gawe loro..
       F                 G
mung siro.. sing panggah ono..
            C
ning jero dodo..

Reff
        Am
 mung siro.. 
                  Em
 kangmas sing tak sayang..
      F           G           C
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..
 
   Am 
 duweku mung tresno..
     Em
 ora sugih bondo dunyo..
         F
 mas ngertio..
              G            C
 yo mung kang mas sing tak tresno..
 
         F
 ning terminal anjuk ladang..
       Em
 biyen kang mas sing tak sayang..
           Dm           G
 tak tresnani.. jebul koe..
       C
 malah ilang..
 
         F
 ngobral janji rono rene..
          Em
 ning ra ono nyatane..
           F
 pupus tresnaku..
           G         C
 ning prapatan sekar pace..
 
Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C G
        
C
wangi kembang mawar..
      F
wangi tresno sing kok umbar..
G                         C
pahit brutowali.. pahit lelakonku iki..
Dm                    Am
aku ora ngiro.. koe tego gawe loro..
       F                 G
mung siro.. sing panggah ono..
            C
ning jero dodo..

Reff
        Am
 mung siro.. 
                  Em
 kangmas sing tak sayang..
      F           G           C
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..
 
   Am 
 duweku mung tresno..
     Em
 ora sugih bondo dunyo..
         F
 mas ngertio..
              G            C
 yo mung kang mas sing tak tresno..
 
        Am
 mung siro.. 
                  Em
 kangmas sing tak sayang..
      F           G           C
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..
 
   Am 
 duweku mung tresno..
     Em
 ora sugih bondo dunyo..
         F
 mas ngertio..
              G            C
 yo mung kang mas sing tak tresno..
 
         F
 ning terminal anjuk ladang..
       Em
 biyen kang mas sing tak sayang..
         Dm             G
 tak tresnani.. jebul koe..
       C
 malah ilang..
 
         F
 ngobral janji rono rene..
          Em
 ning ra ono nyatane..
           F
 pupus tresnaku..
           G         C
 ning prapatan sekar pace..
           F
 pupus tresnoku..
           G         C
 ning prapatan sekar pace..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.