Kunci Gitar Loro Ati Official - Madep Mantep

Intro C G Am Em
        F C F G C
        
   C           G
ademe senyuman manismu..
       Am          Em
lembut kabeh tutur katamu..
       F                 C
nggawe padang neng njero atiku..
       F           G
membuatku sayang kamu..

    C            G
ra ono sing biso ngganteni..
      Am            Em
kabeh sing ono neng awakmu..
      F         C
madep mantep atiku..
         F           G          C  G
mung kanggo slirahmu sing tak tuju..

C                  G             Am
 sayang cobo rungokno suoro ati iki
                    G                F
tresno sayang aku tulus marang slirahmu
                     C
ra bakal ngeliyo tresno
                F
mung kanggo awakmu
                  G               C
janji sumpah setioku yo marang slirahmu..

                G                 Am
sak jembare segoro wis tak kon ndungo
               G                 F
nyuwun restu marang Gusti Kang Kuoso
           C                Dm
supoyo aku karo kowe dadi siji
                     G           C
nglangsungke janji suci tekane matiku..

Reff
        F       G
 roso sayang.. iki ora..
  Em           Am
 ono sing biso nduweni..
     F          G          C
 kejobo sliramu pepujaning atiku..
 
          F      G
 sumpah seti..o..ku..
             Em            Am
 tak simpeng neng njero kalbu..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..
 
C                   G
 wis tak mantepke jenengmu
            Am
ono neng atiku
              G                   F
tak jamin ora bakal ilang kelawan wektu
                 C                     F
mergo yo mung slirahmu sing nggugah atiku
              G               C
madepne tresnomu cukup dinggo aku..

             G                      Am
rino kelawan wengi tak suwun marang Gusti
              G               F
supoyo tresno iki enggal direstuni
               C                   Dm
susah seneng bareng dewe biso nyawiji
                  G            C
janji sumpah setiaku yo marang slirahmu..

Int. F G Em Am
       F G C
       F G E Am
       F G C
        
Reff
        F       G
 roso sayang.. iki ora..
  Em           Am
 ono sing biso nduweni..
     F          G          C
 kejobo sliramu pepujaning atiku..
 
          F      G
 sumpah seti..o..ku..
             Em            Am
 tak simpeng neng njero kalbu..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..
 
        F       G
 roso sayang.. iki ora..
  Em           Am
 ono sing biso nduweni..
     F          G          C
 kejobo sliramu pepujaning atiku..
 
          F      G
 sumpah seti..a..ku..
             Em            Am
 tak simpeng neng njero kalbu..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..
           F
 nunggu slirahmu..
         G          C
 yen wis mantep ro aku..
 F   G   C
 u.. u.. u.. uu..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.