Kunci Gitar Lia Anggraini - Dadi Cerito Chord

Capo : Fret 2

Intro C G Am Dm G
        C

 C             G       Am
aku.. berjuang dinggo awakmu..
  Dm                  G
kabeh kui dinggo masa depanmu..
 C              G        Am  Em
aku.. neng kene dinggo koe..
  F           G         C
koe neng kono mileh liyane..

F            G        Em        Am
wes sak mestine.. ati iki kroso loro..
   F            G              C
nyawang koe nyandeng ro wong lio..
  F         G        Em     Am
suwene berjuang.. mlakune pacaran..
          F            G          C
durung mesti tekan ono neng pelaminan..

Int. F G C 

Reff
  F       G       Em          Am
 aku.. i..ki iso opo nerimo roso..
           Dm      E
 seng di larani saiki
           Am       A
 kabeh wes dadi cerito..
   F           G            Em      Am
 nangeng.. si..ji koe bakal nger..teni..
      F                G       C
 ora ono tresno seng koyo aku iki..

Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C  G

F            G        Em        Am
wes sak mestine.. ati iki kroso loro..
   F            G              C
nyawang koe nyandeng ro wong lio..
  F         G        Em     Am
suwene berjuang.. mlakune pacaran..
          F            G          C
durung mesti tekan ono neng pelaminan..

Int. F G C

Reff
  F       G       Em          Am
 aku.. i..ki iso opo nerimo roso..
           Dm      E
 seng di larani saiki
           Am       A
 kabeh wes dadi cerito..
   F           G            Em      Am
 nangeng.. si..ji koe bakal nger..teni..
      F                G       C
 ora ono tresno seng koyo aku iki..

  F       G       Em          Am
 aku.. i..ki iso opo nerimo roso..
           Dm      E
 seng di larani saiki
           Am       A
 kabeh wes dadi cerito..
   F           G            Em      Am
 nangeng.. si..ji koe bakal nger..teni..
      F                G       C
 ora ono tresno seng koyo aku iki..
      Dm               E       Am
 ora ono tresno seng koyo aku iki..
      F                G       F  G  C..
 ora ono tresno seng koyo aku iki..
Thank You For Visiting,
Chord and Lyrics : Lia Anggraini - Dadi Cerito
Artist : Lia Anggraini
Happy Playing And Singing.
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.


Note : Gunakan tombol CAPO diatas untuk merubah nada dasar !