Kunci Gitar Lek Dahlan ft. Mas Odiq - Prasetyo

Capo : Fret 4

         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
    Dm        G             C    C7
ora bakal.. biso ganti wong liyo..
         F           G       Em   Am
tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
    Dm         G          C  G
selawase.. nganti tekan pati..

C       G      Am
jan..ji su..ci wi..ngi..
    F                   G
tak ucap ora mung ono lathi..
C     G       Am
a..ti ra.. ngapu..si..
    F
wis kebak rasane
         G
po maneh ganti liyane..

Dm                         Am
yen loro ndang mrene nyendero..
      F               G
ati keiris.. yen kowe nangis..
Dm                    Am
mulo sak iki pun khawatir..
          F               G
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

Reff
         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     Dm        G             C
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          F           G       Em   Am
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     Dm         G          C
 selawase.. nganti tekan pati..

Int. Am  Em  Dm  Am
       F G C G

C     G       Am
a..ti ra.. ngapu..si..
    F
wis kebak rasane
         G
po maneh ganti liyane..

Dm                         Am
yen loro ndang mrene nyendero..
      F               G
ati keiris.. yen kowe nangis..
Dm                    Am
mulo sak iki pun khawatir..
          F               G
mung siji kowe.. sing ono ing pikir..

Reff
         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     Dm        G             C
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          F           G       Em   Am
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     Dm         G          C  C7
 selawase.. nganti tekan pati..

         F       G           Em   Am
 senajan akeh.. ati sing wis teko..
     Dm        G             C
 ora bakal.. biso ganti wong liyo..
          F           G       Em   Am
 tresnoku siji.. mung kanggo awakmu..
     Dm         G          C
 selawase.. nganti tekan pati..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.