Kunci Gitar Intan Chacha Ft. Adi Gaclex - Kakean Pacar

Capo : Fret 5

Intro Am C Dm Am
        Am C Dm Am

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
 yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
             (Am)
(mesakne diapusi dek..)

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
              Am
(mesakne diapusi dek..)

Chorus
 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

Int. Am C Dm Am
       Am C Dm Am

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
             (Am)
(mesakne diapusi dek..)

Am
 yen pancen kowe sayang
Am         C
 kui teko ati..
(ora mung manis)
                        Am
(lekase suwe suwe nglarani..)
yen wes ono sing anyar
             G
sing lawas lali..
               Am
(usume ngono kui dek..)
wong lanang pacare akeh
            C
kabeh dipameri..
(jarene sayang sayang)
                          Am
(kenal sing anyar terus lali..)
tresno nggo dolanan
           G
gawe loro ati..
              Am
(mesakne diapusi dek..)

Chorus
 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

 Am                              Em
  kudu di pikir ojo gampang percoyo
                               Am
 ojo kesusu goleko sing iso njogo
                                  Em
 njogo tresnamu ra disambi kene kono
                             F
 akeh contone awale manis omonge..
       G         Am
 waleh golek liyane..

Outro Dm
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.