Kunci Gitar Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Intro Am G C
        Am G C
        E  Am G D
        F Dm E

F        E         Am
 saben lewat dalan iki..
Am          G         C
 mak tratap rasaning ati..
  E
senajan mung sedelo
            Am  G     D
senajan sak ke..depan moto
    F       Dm         E
rasane loro neng ati gelo..

F         E        Am
 saben mlaku turut dalan
Am      G          C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am   G    D
pancen dudu.. sopo-sopo..
      F             E 
sing aku iso mung usaha lan..
 Am    A
ndungo..

Chorus
      Dm                      G
 ora ono liyo sing neng njero dodo..
          C                          F
 yo mung siji.. tak patri neng njero ati..
             Dm
 ra bakal berpaling..
   E                          Am   A
 mung jenengmu sing tak eling-eling..

       Dm                   G
 raono liyane sing iso nggantekke..
            C                     F
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
              Dm
 tulus lan percoyo..
  E                         Am
 dalan lurus marang sing Kuoso..

Int. Am G C
       Am G C
       E  Am G D
       F Dm E

F         E        Am
 saben mlaku turut dalan
Am      G          C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am   G    D/F#
pancen dudu.. sopo-sopo..
      F             E 
sing aku iso mung usaha lan..
 Am    A
ndungo..

Chorus
      Dm                      G
 ora ono liyo sing neng njero dodo..
          C                          F
 yo mung siji.. tak patri neng njero ati..
             Dm
 ra bakal berpaling..
   E                          Am   A
 mung jenengmu sing tak eling-eling..

       Dm                   G
 raono liyane sing iso nggantekke..
            C                     F
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
              Dm
 tulus lan percoyo..
 E                          Am G D
 dalan lurus marang sing Kuoso..
 E                          Am E Am
 dalan lurus marang sing Kuoso..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.