Chord Hendra Kumbara - Dalan Lurus Kunci Gitar Dasar

Intro Am G C
        Am G C
        E  Am G D
        F Dm E

F        E         Am
 saben lewat dalan iki..
Am          G         C
 mak tratap rasaning ati..
  E
senajan mung sedelo
            Am  G     D
senajan sak ke..depan moto
    F       Dm         E
rasane loro neng ati gelo..

F         E        Am
 saben mlaku turut dalan
Am      G          C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am   G    D
pancen dudu.. sopo-sopo..
      F             E 
sing aku iso mung usaha lan..
 Am    A
ndungo..

Chorus
      Dm                      G
 ora ono liyo sing neng njero dodo..
          C                          F
 yo mung siji.. tak patri neng njero ati..
             Dm
 ra bakal berpaling..
   E                          Am   A
 mung jenengmu sing tak eling-eling..

       Dm                   G
 raono liyane sing iso nggantekke..
            C                     F
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
              Dm
 tulus lan percoyo..
  E                         Am
 dalan lurus marang sing Kuoso..

Int. Am G C
       Am G C
       E  Am G D
       F Dm E

F         E        Am
 saben mlaku turut dalan
Am      G          C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am   G    D/F#
pancen dudu.. sopo-sopo..
      F             E 
sing aku iso mung usaha lan..
 Am    A
ndungo..

Chorus
      Dm                      G
 ora ono liyo sing neng njero dodo..
          C                          F
 yo mung siji.. tak patri neng njero ati..
             Dm
 ra bakal berpaling..
   E                          Am   A
 mung jenengmu sing tak eling-eling..

       Dm                   G
 raono liyane sing iso nggantekke..
            C                     F
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
              Dm
 tulus lan percoyo..
 E                          Am G D
 dalan lurus marang sing Kuoso..
 E                          Am E Am
 dalan lurus marang sing Kuoso..
Title: Hendra Kumbara - Dalan Lurus Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved