Kunci Gitar Derradru - Bahan Pelarian

Intro F G Em Am
        Dm G C
        
              F
aku rabutuh welasmu..
           G
tresno ro aku..
             Em
aku rabutuh awakmu..
              Am
teko ning uripku..
           F              G        
sing tak jalok.. omongo wae..
               Em
nek iki pancen ra ono..
            Am
aku ning atimu..
        F          G
tulung ojo.. gawe aku..
            C   Csus4 C
bahan pelarianmu..

                   F
sakjane tok anggep opo..
                 G
aku ning ngandingmu..
               Em
sak tenane aku sopo..
               Am
ning njero fikiranmu..
        F             G
rumangsane.. aku parkiran..
                  Em
ming tok nggo ampiran..
               Am
wektu kowe kelaran..
         F           G
tresno kui.. sek tenanan..
            C
dudu nggo hiburan..

Chorus
           F
 aku tak lungo..
                    G
 timbang gawe ati loro..
            Em
 aku tak ngalah..
                      Am
 nek akhire yo mung susah..
             Dm
 aku wes gemati..
                     G
 tego temen mbok larani..
                C
 kowe wes ora peduli..
 
          F
 dadi kenangan..
                      G
 tresno iki wes tak buang..
          Em
 dadi cerito..
                     Am
 lorone wes ra tak roso..
                 Dm
 nyuwun dumateng Gusti..
              G
 diparingi ganti..
                C
 ampun sek koyo wingi..
 
Int. F G Em Am
        Dm G C
        
                   F
sakjane tok anggep opo..
                 G
aku ning ngandingmu..
               Em
sak tenane aku sopo..
               Am
ning njero fikiranmu..
        F             G
rumangsane.. aku parkiran..
                  Em
ming tok nggo ampiran..
               Am
wektu kowe kelaran..
         F           G
tresno kui.. sek tenanan..
            C
dudu nggo hiburan..

Chorus
           F
 aku tak lungo..
                    G
 timbang gawe ati loro..
            Em
 aku tak ngalah..
                      Am
 nek akhire yo mung susah..
             Dm
 aku wes gemati..
                     G
 tego temen mbok larani..
                C
 kowe wes ora peduli..
 
          F
 dadi kenangan..
                      G
 tresno iki wes tak buang..
          Em
 dadi cerito..
                     Am
 lorone wes ra tak roso..
                 Dm
 nyuwun dumateng Gusti..
              G
 diparingi ganti..
                C
 ampun sek koyo wingi..
                 Dm
 nyuwun dumateng Gusti..
              G
 diparingi ganti..
                C
 ampun sek koyo wingi..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.