Chord Gitar Septian Begug ft. Damara De - Nyanding Sepi Nada Dasar

Intro F G Em Am
        Dm  F  G

Verse
C
aku neng kene..
         Em
nyanding sepi sing tak rasa'ke..
   F
ademe angin ndalu..
          G
ngilingke marang sliramu..

C
sepurane kang mas..
     Em
kowe wes nyanding sepi..
    F
aku mblenjani janji..
      G
lungo ninggalke ledi..

Intro F  G

C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C  C7
pilihanmu sayang..

Chorus
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C  C7
 sepurane.. aku pilih lungo..
 
 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em       Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..
 
Int. Dm E Am G
       F  G
        
C
saiki awake..
       Em
wes mlaku dewe-dewe..
       F
tulong lalekno aku..
     G              C
mugo kowe.. iso nerimo..

Dm      G
 opo ra kelingan
      C        Am
nalikane bebarengan..
          F
gandengan tangan
      G          C
saiki ngajak bubaran..

Dm         G
cobo tak lilakno
     C           Am
kowe karo wong liyo..
     F
karo wong lanang
  G         C
pilihanmu sayang..

Chorus
   F            G
 jujur aku iseh tresno..
         Em           Am
 nanging kesel urip rekoso..
     F       G          C
 sepurane.. aku pilih lungo..
 
 F             G
 tak ikhlas-ikhlasno..
      Em     Am
 mugo kowe bahagio..
       F
 tak dongakno..
         G        C
 mugo ra digawe gelo..
 
 F          G
 senadyan loro..
        Em        Am
 mugo tabah lan legowo..
      F
 mugo kowe..
      G            C
 oleh sing luweh setyo..
 
 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..
 
 F          G
 senadyan loro..
       Em      Am
 aku tabah ora popo..
       F
 tak dongakno..
        G         C
 mugo kowe iso mulyo..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!