Kunci Gitar Sabrina Febriya X Pentingyakin - Urip Dewe Dewe

Capo : Fret 2

Intro F G Em A
        F G C

C                         F
tak sawang rembulan ing wengi iki..
G                  C
 soyo nambahi roso getunku iki..
Em                  Am
 kowe mbiyen.. seng jare ngancani..
F           G         C
 nanging nyatane kowe ngapusi ati..

C                    F
tresno ro kowe opo kudu lorone..
G                    C
 nganti mati ati lan perasaanku..
Em                Am
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
F       G             C
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

Em         Am  Em            Am
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           F       Dm          G
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Chorus
                F
 jane aku ora pengen nyerah..
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             C
 yen akhire.. urip dewe dewe..

Int. F G Em A
       Dm G C

C                    F
tresno ro kowe opo kudu lorone..
G                    C
 nganti mati ati lan perasaanku..
Em                Am
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
F       G             C
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

Em         Am  Em            Am
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           F       Dm          G
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Chorus
                F
 jane aku ora pengen nyerah..
            (aku sing salah..)
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
                  (ra nduwe ati..)
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             C
 yen akhire.. urip dewe dewe..

                F
 jane aku ora pengen nyerah..
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             F  G
 yen akhire.. urip dewe dewe..
             C
 urip dewe dewe..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.