Kunci Gitar Mas Ndol - Langit Purwosari

Intro C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        F  D
        
     G        D        Em
neng kene tak enteni tekane..
  C         D         G
lungamu ninggalke aku dewe..
  Bm
dino ganti sasi
      E
opo koe ora ngerti..
   C
rendeng ganti mongso
      D
opo koe ora kroso..

G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D
langit purwosari 
     G    G7
dadi saksi..

Chorus
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
              G  G7
 aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               G
 mugo iso nyawiji..
 
Int. Em Bm Em Bm
       D A C  D
        
G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm          B
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D         G    G7
langit purwosari dadi saksi..

Chorus
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
              G  G7
 aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               C Cm G
 mugo iso nyawiji..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.