Chord Mas Ndol - Langit Purwosari Kunci Gitar

Intro C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        F  D
        
     G        D        Em
neng kene tak enteni tekane..
  C         D         G
lungamu ninggalke aku dewe..
  Bm
dino ganti sasi
      E
opo koe ora ngerti..
   C
rendeng ganti mongso
      D
opo koe ora kroso..

G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D
langit purwosari 
     G    G7
dadi saksi..

Chorus
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
              G  G7
 aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               G
 mugo iso nyawiji..
 
Int. Em Bm Em Bm
       D A C  D
        
G             D          Em
neng kene ngenteni sak baline..
C            D            G
kangen rindu sing tak rasakke..
   Bm          B
ngetung nganti lali
          E
wit biyen nganti saiki..
  Am
rino kelawan wengi
    D
koe sing tak enteni..

  C         D
bukit.. paralayang..
     Bm          Em
isih terbayang-bayang..
  Am        D         G    G7
langit purwosari dadi saksi..

Chorus
                C
 debure ombak segoro..
           D
 ngelingke cerito..
            Bm
 naliko semono..
   B           Em
 koe ninggal lungo..
      E       Am
 isih tak enteni..
                 D
 kapan sliramu bali..
              G  G7
 aku ora perduli..

                       C
 gede tresno sing neng dodo..
        D
 isih kuat nyonggo..
             Bm
 aku iso nggowo..
     B        Em
 nganti koe teko..
       E         Am
 tetep tak gemateni..
                  D
 tresno ning ati iki..
               C Cm G
 mugo iso nyawiji..
Title: Mas Ndol - Langit Purwosari Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved