Kunci Gitar LosOraRewel Official - Pengen Bali

Intro Dm  G  C Fm C

Verse
  C     G          Am  Em
getun.. roso neng ati..
        Dm                   G
eleng kowe.. seng mbiyen tau ngancani..
  Em                   Am
saiki.. kowe.. ono ngendi..
     Dm                  G
sliramu.. opo pancen wes lali..

C     G        Am  Em
wes.. lalekke aku..
     Dm                G
ora usah.. mikerke kahananku..
    Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Dm                G
sing wes tau.. singgah neng atiku..

Pre-Chorus
  Em                 Am
biarlah.. semua berlalu..
           Dm    F            G
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..

Chorus
 F               G
 mas.. siji penjalukku..
         Em                     Am
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 A         Dm                  G
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                C    C7
 ati iki pengen bali..
 
               F          G
 wes cukop semene.. crito tresno..
            Em             Am
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   A           Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
                C
 ati iki iseh wedi..
 
Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C G
        
C     G        Am
wes.. lalekke aku..
     Dm                G
ora usah.. mikerke kahananku..
    Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Dm                G
sing wes tau.. singgah neng atiku..

Pre-Chorus
  Em                 Am  A
biarlah.. semua berlalu..
           Dm
sing tak jaluk..
F            G
mung pengertianmu.. woo ooo..

Chorus
 F               G
 mas.. siji penjalukku..
         Em                     Am
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 A         Dm                  G
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                C
 ati iki pengen bali..
 
               F          G
 wes cukop semene.. crito tresno..
            Em             Am
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   A           Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              C
 ati iki iseh wedi.. hoo.. ooo..
 
 F               G
 mas.. siji penjalukku..
         Em                     Am
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 A       Dm                    G
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                C
 ati iki pengen bali..
 
               F          G
 wes cukop semene.. crito tresno..
            Em             Am
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   A           Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              C    A
 ati iki iseh wedi..
               Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              F      Fm       G      C
 ati iki iseh wedi.. hoo.. ooo.. ooo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.