Chord Koko ft. Sekawan Kopi - Kahanan Kunci Gitar

Capo : Fret 4

Intro C Fm -G
        C Fm -G C

       C         Fm   G   C
opo pancen.. wes dadi dalane..
      Dm       A            G
aku karo koe.. mung cukup semene wae..
      Em                    A
medot tali janji seng tau dilakoni..
       Dm       G         C
dewe bubaran.. amergo kahanan..

      C         Fm    G  C
selawase.. mung cukup sliramu..
        Dm    A        G
meski saiki.. raiso mbaleni..
     Em                         A
roso sayang seng ono neng njero dodo..
         Dm            G            C
ra bakal ilang senajan milih wong liyo..

Intro Dm G C -G/B Am
        Dm G C

          Dm  G       C    -G/B  Am
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        Dm  G         C
tresno iki.. nganti tekane pati..
          F         G
nanging balunganku iki..
   Em          A
ra kuat ngelakoni..
       Dm       G         C
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Chorus
              F              G
 lungamu mung iso tak sawang..
               Em             A
 bayangmu mung iso tak kenang..
           Dm     G
 netes eluhku iki..
                  C
 koe ninggal loro ning ati..

             F              G
 loroku mung iso tak pendem..
               Em              A
 tangisku mung iso tak bendung..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..

Int. Dm Em F G
       Dm Em F -F#m G

          Dm  G       C    -G/B  Am
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        Dm  G         C
tresno iki.. nganti tekane pati..
          F         G
nanging balunganku iki..
   Em          A
ra kuat ngelakoni..
       Dm       G         C
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Chorus
              F              G
 lungamu mung iso tak sawang..
               Em             A
 bayangmu mung iso tak kenang..
           Dm     G
 netes eluhku iki..
                  C
 koe ninggal loro ning ati..

             F              G
 loroku mung iso tak pendem..
               Em              A
 tangisku mung iso tak bendung..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!