Kunci Gitar Koko ft. Sekawan Kopi - Kahanan

Capo : Fret 4

Intro C Fm -G
        C Fm -G C

       C         Fm   G   C
opo pancen.. wes dadi dalane..
      Dm       A            G
aku karo koe.. mung cukup semene wae..
      Em                    A
medot tali janji seng tau dilakoni..
       Dm       G         C
dewe bubaran.. amergo kahanan..

      C         Fm    G  C
selawase.. mung cukup sliramu..
        Dm    A        G
meski saiki.. raiso mbaleni..
     Em                         A
roso sayang seng ono neng njero dodo..
         Dm            G            C
ra bakal ilang senajan milih wong liyo..

Intro Dm G C -G/B Am
        Dm G C

          Dm  G       C    -G/B  Am
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        Dm  G         C
tresno iki.. nganti tekane pati..
          F         G
nanging balunganku iki..
   Em          A
ra kuat ngelakoni..
       Dm       G         C
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Chorus
              F              G
 lungamu mung iso tak sawang..
               Em             A
 bayangmu mung iso tak kenang..
           Dm     G
 netes eluhku iki..
                  C
 koe ninggal loro ning ati..

             F              G
 loroku mung iso tak pendem..
               Em              A
 tangisku mung iso tak bendung..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..

Int. Dm Em F G
       Dm Em F -F#m G

          Dm  G       C    -G/B  Am
sampai nanti.. aku ra bakal la..li..
        Dm  G         C
tresno iki.. nganti tekane pati..
          F         G
nanging balunganku iki..
   Em          A
ra kuat ngelakoni..
       Dm       G         C
dewe pisahan.. amergo kahanan..

Chorus
              F              G
 lungamu mung iso tak sawang..
               Em             A
 bayangmu mung iso tak kenang..
           Dm     G
 netes eluhku iki..
                  C
 koe ninggal loro ning ati..

             F              G
 loroku mung iso tak pendem..
               Em              A
 tangisku mung iso tak bendung..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..
             Dm       Fm
 ajur remuke bathinku..
                C
 tak gowo tekan matiku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.