Kunci Gitar Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo

Intro F  Em  Dm  C
        F  Em Am F G C
        
C         G
jujur aku nduwe..
      Am          Em
nduwe roso ning dodoku..
F           C
tulus lan suci..
     F         G
mung kanggo slirahmu..

C            G
nanging mung tresno..
    Am     Em
ndampingi awakmu..
F            C
sempurno lan mulyo..
      F       G  C
karepane wong tuomu..

 F          G
aku wong ra nduwe..
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe..
       F
uripmu mulyo..
  G          C
kabeh kabeh ono..

Chorus
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..
 
          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
 
Int. F  Em  Dm  Am
       Dm  Em  F  G
        
C            G
nanging mung tresno..
    Am     Em
ndampingi awakmu..
F            C
sempurno lan mulyo..
      F         G
karepane wong tuomu..

 F          G
aku wong ra nduwe..
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe..
       F
uripmu mulyo..
  G          C
kabeh kabeh ono..

Chorus
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..
 
          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
 
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..
 
          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
            F          G
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
 
Outro F  Em Am
        F G C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.