Chord Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo

Intro F  Em  Dm  C
        F  Em Am F G C
        
C         G
jujur aku nduwe..
      Am          Em
nduwe roso ning dodoku..
F           C
tulus lan suci..
     F         G
mung kanggo slirahmu..

C            G
nanging mung tresno..
    Am     Em
ndampingi awakmu..
F            C
sempurno lan mulyo..
      F       G  C
karepane wong tuomu..

 F          G
aku wong ra nduwe..
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe..
       F
uripmu mulyo..
  G          C
kabeh kabeh ono..

Chorus
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..
 
          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
 
Int. F  Em  Dm  Am
       Dm  Em  F  G
        
C            G
nanging mung tresno..
    Am     Em
ndampingi awakmu..
F            C
sempurno lan mulyo..
      F         G
karepane wong tuomu..

 F          G
aku wong ra nduwe..
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe..
       F
uripmu mulyo..
  G          C
kabeh kabeh ono..

Chorus
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..
 
          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
 
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..
 
          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
            F          G
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
 
Outro F  Em Am
        F G C
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!