Chord Justin Liee ft. Alvi Ananta - Langit Bumi Dadi Saksine Kunci Gitar

Intro Am Dm G C
        F -Em Dm E
        
Am                Dm
sing biso.. sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                       Dm
sing sanggup.. sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F             F -Em -Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

Chorus
             Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
            G                      C
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           F                Dm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            E                     Am
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..
 
 E           Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
          G                        C
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         F               Dm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           E                 Am
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..
 
Int. F Dm E Am
       F Dm E Am
        
Am                Dm
sing biso.. sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F                    Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

Chorus
             Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
            G                      C
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           F                Dm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            E                     Am
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..
 
 E           Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
          G                        C
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         F               Dm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           E                 Am
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..
 
Outro F Dm E Am
Title: Justin Liee ft. Alvi Ananta - Langit Bumi Dadi Saksine Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved