Kunci Gitar Justin Liee ft. Alvi Ananta - Langit Bumi Dadi Saksine

Intro Am Dm G C
        F -Em Dm E
        
Am                Dm
sing biso.. sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                       Dm
sing sanggup.. sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F             F -Em -Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

Chorus
             Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
            G                      C
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           F                Dm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            E                     Am
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..
 
 E           Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
          G                        C
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         F               Dm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           E                 Am
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..
 
Int. F Dm E Am
       F Dm E Am
        
Am                Dm
sing biso.. sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F                    Dm
 janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

Chorus
             Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
            G                      C
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           F                Dm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            E                     Am
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..
 
 E           Am              Dm
 langit bumi iki.. dadi saksine..
          G                        C
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         F               Dm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           E                 Am
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..
 
Outro F Dm E Am
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.