Chord Intan Shinta - Bapak Kunci Gitar

Intro C F G

C
isih kelingan..
       Em
naliko mbiyen digendong..
  F            G         C
diku..dang ugo dioplong-oplong..
  Dm
senajan awak sayah..
        Am
ananing katone bungah..
E
ora tau ngetokke yen susah..

Intro F G

 C
ora ngerti wayah..
         Em
anggonmu kudu nglabuhi..
  F            G        C
butuh.. anak bojo dicukupi..
Dm
lungo isih peteng..
            Am
mung kanggo maregi weteng..
  E
senajan sabukmu diiket kenceng..

G                 C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm                   Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G                   C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm                       E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Chorus
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

Int. F C Dm E

G                 C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm                   Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G                   C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm                       E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Chorus
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

F
semareo bapak..
        C
dungo seko anak-anak..
  Dm                    E
mugi bapak ting mriko kepenak..

Outro Am G C
Title: Intan Shinta - Bapak Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved