Kunci Gitar Intan Shinta - Bapak

Intro C F G

C
isih kelingan..
       Em
naliko mbiyen digendong..
  F            G         C
diku..dang ugo dioplong-oplong..
  Dm
senajan awak sayah..
        Am
ananing katone bungah..
E
ora tau ngetokke yen susah..

Intro F G

 C
ora ngerti wayah..
         Em
anggonmu kudu nglabuhi..
  F            G        C
butuh.. anak bojo dicukupi..
Dm
lungo isih peteng..
            Am
mung kanggo maregi weteng..
  E
senajan sabukmu diiket kenceng..

G                 C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm                   Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G                   C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm                       E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Chorus
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

Int. F C Dm E

G                 C
 sak temene aku durung kuat dewe..
Dm                   Am
 ngadek jejek kudu tumapak sikile..
G                   C
 piye maneh iki wis dadi takdire..
Dm                       E
kabeh iku Gusti sing ngersake..

Chorus
 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

 Am
 isoku mung dungo..
        Dm
 mugo bapak tansah mulyo..
      G
 ning papan kepenak..
           C             E
 Gusti langkung sayang bapak..

   Am
 senajan eluh mili..
         Dm
 deres netes ono pipi..
    G
 nyuwunku ning Gusti..
         C          E
 mugo mbesuk dadi siji..

F
semareo bapak..
        C
dungo seko anak-anak..
  Dm                    E
mugi bapak ting mriko kepenak..

Outro Am G C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.