Kunci Gitar Aku Vs Wong Tuamu - Luka

Capo : Fret 4

Intro F  Em  Dm G C

C                  F
dek.. pie kabare bapak ibu..
  Dm                   G
dino iki aku moro neng omahmu..
  Em                    Am
tetembungan bukti aku sayang tenan..
      F
aku wegah kedisikan..
 G                C
amergo koe dadi rayahan..

 C                    F
oleh koe aku bakal mandek nakal..
  Dm                           G
insaf dadi gentho urip bahagia wong loro..
  Em                    Am       A
tetembungan bukti aku sayang tenan..
  F
mugo kabeh lancar..
  G                      C
tekan rampung ora ono alangan..

F             Em
tekane omahmu bapakmu mecucu
Dm           C
ibumu nesu-nesu..
F             Em
kowe karo aku ora oleh restu
Dm            G
kabeh ora setuju..
(nyatane ki cen bajingan)

Chorus
     F                  Em
 aku ngalah puter balik arah..
     Dm
 rasane pengen ngamuk..
        G
 wong tuamu ra masuk..

     F                Em
 aku pasrah ora mergo kalah..
     Dm
 enteni dilit sayang..
  G                         C
 aku balik wong tuamu tak kayang..

Int. F  Em  Dm  C
       F  Em  Dm  G

F             Em
tekane omahmu bapakmu mecucu
Dm           C
ibumu nesu-nesu..
F             Em
kowe karo aku ora oleh restu
Dm            G
kabeh ora setuju..

Chorus
     F                  Em
 aku ngalah puter balik arah..
     Dm
 rasane pengen ngamuk..
        G
 wong tuamu ra masuk..

     F                Em
 aku pasrah ora mergo kalah..
     Dm
 enteni dilit sayang..
  G                         F
 aku balik wong tuamu tak kayang..

     F                  Em
 aku ngalah puter balik arah..
     Dm
 rasane pengen ngamuk..
        G
 wong tuamu ra masuk..

     F                Em
 aku pasrah ora mergo kalah..
     Dm
 enteni dilit sayang..
  G                         C
 aku balik wong tuamu tak kayang..

C                       F
dek, milih aku opo wong tuamu..
     Dm
wong tuamu elek, tuwek, pesek
  G              Em Am F G C
dilit meneh matek..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.