Kunci Gitar TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien

Intro C G Am G
        F Em Dm G C

    C      G      Am A
tak tembangke lagu iki
          Dm
kanggo sliramu sing paling 
        G
tak tresnani..
  Em       E          Am
getun ati iki, aku ra nepati janji
      Dm
aku lungo tanpo kondo
        G               F G
mergo kedanan wong lio..

C               G      Am A
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Dm                    G
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
-F         Em      E
 segampang iki caramu
      Am
mupus roso trenoku
       Dm
aku ra bakal lali
        G                     C
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                 G
tak akoni pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Chorus
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G      Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G     Am
 aku wani kelangan
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..

Music F G Em Am
        F G C

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                     G
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Chorus
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G     Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G     Am
 aku wani kelangan

               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 F   Fm G C
 ora bakal tak baleni..
Tittle : Cerito Loro
Artist : TTM AKUSTIK & Putri Andien
Song Writer : Sigit Priyono
Release 14 Desember 2020 di Youtube TTM AKUSTIK
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.