Chord TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien Kunci Gitar

Intro C G Am G
        F Em Dm G C

    C      G      Am A
tak tembangke lagu iki
          Dm
kanggo sliramu sing paling 
        G
tak tresnani..
  Em       E          Am
getun ati iki, aku ra nepati janji
      Dm
aku lungo tanpo kondo
        G               F G
mergo kedanan wong lio..

C               G      Am A
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Dm                    G
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
-F         Em      E
 segampang iki caramu
      Am
mupus roso trenoku
       Dm
aku ra bakal lali
        G                     C
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                 G
tak akoni pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Chorus
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G      Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G     Am
 aku wani kelangan
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..

Music F G Em Am
        F G C

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                     G
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Chorus
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G     Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G     Am
 aku wani kelangan

               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 F   Fm G C
 ora bakal tak baleni..
Tittle : Cerito Loro
Artist : TTM AKUSTIK & Putri Andien
Song Writer : Sigit Priyono
Release 14 Desember 2020 di Youtube TTM AKUSTIK
Title: TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved