Chord Safira Inema - Tresno Terlarang Kunci Gitar Dasar

Capo : Fret 5

Intro Am Dm E Am
        Dm E Am

      Am
bengi iki ra ono lintang rembulan..
       E
langit mendung tansoyo peteng..
   F                 G
nambahi roso.. sedih ati 
Em         Am    E..
seng tak rasakke..

        Am
aku wes rumongso wes kebak doso..
       E
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    F                  G
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun.. 
Em    Am
 pangapuro..

Chorus
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am   
 lalekno aku..
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am
 lilakno aku..

      E
 dewe'e wanito aku yo wanito..
      E
 dewe'e nduwe roso aku yo nduwe roso..
      F              G
 kito pungkasi.. tresno..
 Em        Am       E
 seng terlarang iki..

    Am
balio marang anak lan bojomu..
      E
atiku loro tak gowo lungo..
    F                G
sak pungkur ku.. ojo ono 
Em      Am
wanito.. liyo..

Spoke 🗣️
Dm   G                           C
 mas, senadyan abot roso ati iki
Bm       Am
 nanging, tresno terlarang iki
     Dm
kudu kito pungkasi mas
G         E
 aku lilo, aku lilo mas..

Int. F G Am
       F G Em Am

        Am
aku wes rumongso wes kebak doso..
       E
njalin tresno karo bojone wong liyo..
    F                  G
duh Gusti Allah.. kulo nyuwun.. 
Em    Am
 pangapuro..

Chorus
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am   
 lalekno aku..
 Dm
 wes uwes uwes uwes kangmas..
         Am
 lilakno aku..

      E
 dewe'e wanito aku yo wanito..
      E
 dewe'e nduwe roso aku yo nduwe roso..
      F              G
 kito pungkasi.. tresno..
 Em        Am       E
 seng terlarang iki..

    Am
balio marang anak lan bojomu..
      E
atiku loro tak gowo lungo..
    F                G
sak pungkur ku.. ojo ono 
Em      Am
wanito.. liyo..
    F                G
sak pungkur ku.. ojo ono 
Em      Am
wanito.. liyo..

Outro Dm G Am
Title: Safira Inema - Tresno Terlarang Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved