Kunci Gitar Renu Hasta - Tresnamu Sejatiku

Intro Am Dm G C
        F Dm E Am
        Am Dm G C
        F Dm E Am
        
Am                Dm
dik.. aku pamit lungo..
         G                 C
senajan ati..ku keronto-ronto..
     F                  Dm
ra biso.. ngancani sliramu..
         E                    Am
sing setitik.. aku gek enggal bali..

Am                   Dm
mas.. dongaku ngrestuimu..
         G                    C
senajan eluh.. tumetes neng pipiku..
           F                 Dm
mung welingku.. tresnomu sejatiku..
      G        E             Am
aku setyo.. ikhlas.. lahir batinku..

Chorus
               Am
 tresnaku mung si..ji..
             G
 kanggo sliramu..
          G     F            C
 entenono aku.. nyanding awakmu..
 
              Am               G
 tumetes eluh i..ki.. ing netraku..
        G       E         Am
 roso kangen.. iki sesandingan..
        F                 G
 duh gusti.. paringono ikhlasku
             Am
 ing njero batin..
 
Spoke 🗣️
Dm                G
 dik, aku pamit lungo
               C
ninggalke sliramu kang banget tak tresno
F                  Dm
 aku lungo golek arto kanggo bahagiake awakmu
E       Am
 dik, rungokno aku
                Am
yen aku bakal setyo marang awakmu

    Dm
tresnamu bakal tak jogo
    G
kanti tekaning patiku
C                  F
 dik, jogo sliramu lan katresnanmu
Dm
 mas lungo amung sawetoro wektu
E                           Am
 nganti tumekaning kabahagiaan aku lan sliramu

Am                   Dm
mas.. dongaku ngrestuimu..
         G                    C
senajan eluh.. tumetes neng pipiku..
           F                 Dm
mung welingku.. tresnomu sejatiku..
      G        E             Am
aku setyo.. ikhlas.. lahir batinku..

Chorus
               Am
 tresnaku mung si..ji..
             G
 kanggo sliramu..
          G     F            C
 entenono aku.. nyanding awakmu..
 
              Am               G
 tumetes eluh i..ki.. ing netraku..
        G       E         Am
 roso kangen.. iki sesandingan..
 
               Am
 tresnaku mung si..ji..
             G
 kanggo sliramu..
          G     F            C
 entenono aku.. nyanding awakmu..
 
              Am               G
 tumetes eluh i..ki.. ing netraku..
        G       E         Am
 roso kangen.. iki sesandingan..
        F                 G
 duh gusti.. paringono ikhlasku
             Am
 ing njero batin..
        F                 G
 duh gusti.. paringono ikhlasku
             Am
 ing njero batin..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.