Kunci Gitar Pakdhe Baz - Sesisih Moto

Capo di Fret 3
Intro Dm G C -G/B Am
        Dm  G  C

C                 Em
udan ra terang terang..
  Am                     Em
langit mendung lintange ilang..
  F      G
koyo lelakonku..
  Em           Am
peteng ndedet uripku..
   Dm                     G
kerjo adoh paran.. amergo kahanan..

C                     Em
pancen aku wong ra nduwe..
  Am                     Em
rono rene mung di sepelekne..
    F         G
wes seprene suwene..
  Em            Am
durung nate ngrasakne..
 Dm            G        C
urip mulyo lan nduweni tresno..

Chorus
-E    Am             Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   G                      C      E
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Am            Dm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     G                  C
 yen awakku mung di sio-sio..
 Dm         G
 mugi gusti mireng..
   C        -G/B Am
 tangis neng ati kulo..
   Dm
 batin niki loro..
     G            F 
 disawang sesisih moto..

Music F  G  E  Am

Dm     Fm
(aaaa.. aaaa..)
G
sesisih moto..

C                     Em
pancen aku wong ra nduwe..
  Am                     Em
rono rene mung di sepelekne..
F             G
wes seprene suwene..
  Em            Am
durung nate ngrasakne..
 Dm        G           C      E
urip mulyo lan nduweni tresno..

Chorus
      Am             Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   G                      C      E
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Am            Dm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     G                  C  E
 yen awakku mung di sio-sio..

      Am                  Dm
 ra kuat.. ati iki pengen sambat..
   G                      C      E
 rino wengi ndongo mboten kendat..
      Am            Dm
 ra lilo.. ati iki ora trimo..
     G                  C  E
 yen awakku mung di sio-sio..

 Dm         G
 mugi gusti mireng..
   C        -G/B Am
 tangis neng ati kulo..
   Dm
 batin niki loro..
     G            C 
 disawang sesisih moto..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.