Kunci Gitar Loro Ati Official - Badhe Tresno

Intro C  F  G  C

C
kelingan nalikone ndek 
G
biyen bareng ro kowe
  F             G        C
nate ngucap tresno karo aku..

C
janjimu marang aku
  G
badhe tresno selawase
   F               G
mboten wonten wong liyo
          C
sing biso ngganteni aku..

Int. F G  C

Bridge
F      G      Em      Am
 loro ati iki.. yen kelingan..
F     G             C
 kowe mung nggawe cidro..
F         G      Em           Am
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
F         G             C
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
 C
 ha.. aaa aaa..

Chorus
F    G
 ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
F  G            C
 saiki aku.. wis nduwe gantine..
F       G
 ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..
 
Int. F G Em Am
       F G C
       F G Em Am
       F G C
        
C
kelingan nalikone ndek
G
biyen bareng ro kowe
  F             G        C
nate ngucap tresno karo aku..

C
janjimu marang aku
  G
badhe tresno selawase
   F               G
mboten wonten wong liyo
          C
sing biso ngganteni aku..

Bridge
F      G      Em      Am
 loro ati iki.. yen kelingan..
F     G             C
 kowe mung nggawe cidro..
F         G      Em           Am
 ora nyongko.. kowe ninggal lungo..
F         G             C
 nyisihke aku gandeng karo wong liyo..
C
oo.. ho oo ha aa..

Chorus
F    G
 ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
F  G            C
 saiki aku.. wis nduwe gantine..
  
F       G
 ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..
 
F    G
 ra urus aku..
    Em         Am
 pentingke awakmu dewe..
F  G            C
 saiki aku.. wis nduwe gantine..
 
F       G
 ra nggagas aku..
   Em        Am
 karo kabeh omonganmu
      F           G
 ra bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..
       F           G
 ora bakal tak baleni loroku
 C
 sing koyo wingi..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.