Kunci Gitar Lavora - Mugo Bahagio

Capo : Fret 4

Intro F G Em Am
        Dm G C

  C       G          C
loro ati iki tok larani..
   F            Fm         C
mbiyen tresnoku setengah mati..
  F          G
tangis eluh iki..
       Em        Am
sing tau dadi saksi..
    Dm         G        (F)
aku ro kowe raiso dadi siji..

Intro F G Em Am
        Dm G C

   C            G            C
cincin iki sing mbiyen nyekseni..
   F       Fm         C
crito iki uwes tak rampungi..
    F          G
derese banyu moto..
        Em      Am
nanging aku rapopo..
        Dm            G         C
sing mbiyen tresno saiki arep lungo..

     F            Em
pesenku yo mung siji..
       Dm          C
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F            Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm                   G
mergo getun.. tibone neng mburi..

Chorus
 F         G            Em
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     Am       Dm
 tak kuat-kuatke..
        G            C
 yen pancen wis takdire..
 F       G        Em  Am
  mugo kowe bahagio..
  Dm         G          C
 aku uwes nrimo lan legowo..

Int. F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C

     F            Em
pesenku yo mung siji..
       Dm          C
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F            Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm                   G
mergo getun.. tibone neng mburi..

Chorus
 F         G            Em
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     Am       Dm
 tak kuat-kuatke..
        G            C
 yen pancen wis takdire..
 F       G        Em  Am
  mugo kowe bahagio..
  Dm         G          F G C
 aku uwes nrimo lan legowo..

          F                   G
sampun ikhlas ati iki tok larani..
     Em                      Am
aku uwes siap dinggo sadar diri..
       Dm                     G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
           C
aku wes nrimo..
       F                      G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
        F    Fm C
aku wes nrimo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.