Chord Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Kunci Gitar Dasar

Intro C G/B Am G
        F C G G7
           goblog
           
    C                 G/B     Am  G
aku ra nyongko.. kowe setego iki..
     F           C           G  G7
di kei ati.. kok malah nggateli..
     C            G/B           Am
nangisi kowe koyo wong goblog wae.. 
             G
(goblog, goblog goblog goblog)
     F        C         G  G7
koyo ra ono wae sing liane..

       F            G
yen pancen wes dadi pilihane
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. 
(hok'a hok'e)

Chorus
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..
 
 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..
 
Int. F G C A
       Dm  G G7
        
    C              G/B       Am
aku ra ngerti kowe segoblog iki..
             G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
    F          C             G  G7
opo wes lali sopo sing ngancani..

      C             G/B       Am
mbien pas kowe lagi susah-susahe..
          G
(kere, kere kere kere)
      F          C            G  G7
sing aku nduwe kabeh kanggo kowe..

        F       G
nanging saiki kowe ninggalke
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. 
(hok'a hok'e)

Chorus
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..
 
  C7            F
 uwes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..
 
 C7       F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..
 
 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..
Title: Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved