Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe

Intro C G/B Am G
        F C G G7
           goblog
           
    C                 G/B     Am  G
aku ra nyongko.. kowe setego iki..
     F           C           G  G7
di kei ati.. kok malah nggateli..
     C            G/B           Am
nangisi kowe koyo wong goblog wae.. 
             G
(goblog, goblog goblog goblog)
     F        C         G  G7
koyo ra ono wae sing liane..

       F            G
yen pancen wes dadi pilihane
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. 
(hok'a hok'e)

Chorus
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..
 
 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..
 
Int. F G C A
       Dm  G G7
        
    C              G/B       Am
aku ra ngerti kowe segoblog iki..
             G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
    F          C             G  G7
opo wes lali sopo sing ngancani..

      C             G/B       Am
mbien pas kowe lagi susah-susahe..
          G
(kere, kere kere kere)
      F          C            G  G7
sing aku nduwe kabeh kanggo kowe..

        F       G
nanging saiki kowe ninggalke
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. 
(hok'a hok'e)

Chorus
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..
 
  C7            F
 uwes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..
 
 C7       F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..
 
 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.