Kunci Gitar Elsa Safira - Langgeng Sesandingan

Intro F  G  Em-F#m-G

G            D
wulan limo.. awal tresno..
    Em               Bm
mok ucapke janji.. asmoro..
C     Cm       G      Em
ati seneng.. kegowo roso..
  C              Am
roso tresno seng tak songgo
     D
neng ati selawase..

G              D
rino wengi.. kegowo ngimpi..
  Em                       Bm
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
C       Cm    G   Em
mok sirami.. ati iki..
   Am             D         G
kanti tresno kang tulus lan suci..

Chorus
    D        G           D        Em
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Bm          C        Bm        Am
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   D         G       D           Em
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Bm         C
 tresnaku tresnamu..
     G             Am   D   G
 langgeng nggone sesan..di..ngan..
 
Music Dm  G  Cm  G
        D#  Cm  D
        
G              D
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Em                       Bm
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
C       Cm    G   Em
mok sirami.. ati iki..
   Am        D              G
kanti tresno kang tulus lan suci..

Chorus
    D        G           D        Em
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Bm          C        Bm        Am
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   D         G       D           Em
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Bm         C
 tresnaku tresnamu..
     G             Am   D   G
 langgeng nggone sesan..di..ngan..
 
Chorus Overtune
    E        A           E        F#m
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku..
 C#m         D        C#m       Bm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   E         A       E           F#m
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     C#m        D
 tresnaku tresnamu..
     A             Bm   E   A
 langgeng nggone sesan..di..ngan..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.