Kunci Gitar Safira Inema - Opo Kudu Aku

Capo : Fret 4

Intro F G Em Am
        Dm G

C       F         C   F
 karepe aku lan kowe..
C     F      G
 biso dadi siji..
Em      E        Am        Dm
 mergo ati ora biso.. diapusi..
   G                            C
mergo tresnaku yo mung kanggo kowe..

Intro F G

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

Intro F G C

Chorus
           F 
 opo kudu aku.. 
                G
 sing ngrasakne loro..
            Em
 opo ra kelingan sopo..
                 Am
 sing gawe dalan katresnan..
           Dm
 sawangen aku.. 
             G
 rungokno sworoku..
           C
 aku ora bakal mundur
              C7
 masio wes kadung ajur..

            F
 gedene segoro.. 
                G
 sik gede tresnaku..
              Em
 sak derese banyu mili
                  Am
 sik derese tangisku iki
               Dm
 lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..

Int. F G Em Am
       Dm G C

C           F        C   F
 nanging nyapo we saiki..
C        F          G
 malah mblenjani janji..
Em       E          Am
 pas aku lagi katresnan..
            Dm
kowe ngelarani..
   G                       C
sampek kapan kowe biso mareni..

Intro F G C

Chorus
           F 
 opo kudu aku.. 
                G
 sing ngrasakne loro..
            Em
 opo ra kelingan sopo..
                 Am
 sing gawe dalan katresnan..
           Dm
 sawangen aku.. 
             G
 rungokno sworoku..
           C
 aku ora bakal mundur
              C7
 masio wes kadung ajur..

            F
 gedene segoro.. 
                G
 sik gede tresnaku..
              Em
 sak derese banyu mili
                  Am
 sik derese tangisku iki
               Dm
 lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
 Am             Dm
  lek awakmu kondo.. 
              G
 yen ra nduwe roso
                      C
 nyapo kowe mbiyen ngomong tresno..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.