Chord Danang - Angin Lalu Kunci Gitar

Intro F  G  Em  Am
        Dm -Em F G
        
                   C
opo we mang ra ngerti..
                G
sengojo ra nguwasi..
               F
kabeh perhatianku
               G
karo kabeh apikku
                    C  G
mbok anggep angin lalu..

                 C
wes tak kuat kuatke..
                 G
uwes tak perjuangne..
                 F       
kok dadi koyo ngene
                    G
sak penake nggantungne
                C
perasaanku neng kowe..

Chorus
           F         G
 opo rumangsa..mu ku iki..
               Em          Am
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             F
 sak penakmu nglarani
             G
 sak penakmu ngapusi
           C
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..
 
          F          G
 opo ra kenek.. diaboti..
           Em            Am
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo
                  C   G
 mending we minggiro..
 
Int. C G Am Em
       F  G  C  G
        
                 C
wes tak kuat kuatke..
                 G
uwes tak perjuangne..
                 F       
kok dadi koyo ngene
                    G
sak penake nggantungne
                C
perasaanku neng kowe..

Chorus
           F         G
 opo rumangsa..mu ku iki..
               Em          Am
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             F
 sak penakmu nglarani
             G
 sak penakmu ngapusi
           C
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..
 
          F          G
 opo ra kenek.. diaboti..
           Em            Am
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo
                  C   A
 mending we minggiro..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo..
                  F  C
 mending we minggiro..
Title: Danang - Angin Lalu Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved