Kunci Gitar Danang - Angin Lalu

Intro F  G  Em  Am
        Dm -Em F G
        
                   C
opo we mang ra ngerti..
                G
sengojo ra nguwasi..
               F
kabeh perhatianku
               G
karo kabeh apikku
                    C  G
mbok anggep angin lalu..

                 C
wes tak kuat kuatke..
                 G
uwes tak perjuangne..
                 F       
kok dadi koyo ngene
                    G
sak penake nggantungne
                C
perasaanku neng kowe..

Chorus
           F         G
 opo rumangsa..mu ku iki..
               Em          Am
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             F
 sak penakmu nglarani
             G
 sak penakmu ngapusi
           C
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..
 
          F          G
 opo ra kenek.. diaboti..
           Em            Am
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo
                  C   G
 mending we minggiro..
 
Int. C G Am Em
       F  G  C  G
        
                 C
wes tak kuat kuatke..
                 G
uwes tak perjuangne..
                 F       
kok dadi koyo ngene
                    G
sak penake nggantungne
                C
perasaanku neng kowe..

Chorus
           F         G
 opo rumangsa..mu ku iki..
               Em          Am
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             F
 sak penakmu nglarani
             G
 sak penakmu ngapusi
           C
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..
 
          F          G
 opo ra kenek.. diaboti..
           Em            Am
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo
                  C   A
 mending we minggiro..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo..
                  F  C
 mending we minggiro..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.