Chord Ani Arlita - Ora Ono Wektu (New Monata) Kunci Gitar

Intro C F G C
        Am Dm G C
        C F G C
        Am Dm G C

C                F
mbiyen elos wektumu..
G                  C
tresnomu mung nggo aku..
Am               F
saiki jarang ketemu..
 G              C
opo sliramu wes jemu..

C              F
tresnomu wis belendrang..
G                 C
kowe menggok neng liyan..
Am               F
neng omahku ra tau..
  G          C
kowe agawe galauku..

Chorus
 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C            F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

Music C F G C
        Am Dm G C
        C F G C
        Am Dm G C

C                F
mbiyen elos wektumu..
G                  C
tresnomu mung nggo aku..
Am               F
saiki jarang ketemu..
 G              C
opo sliramu wes jemu..

C              F
tresnomu wis belendrang..
G                 C
kowe menggok neng liyan..
Am               F
neng omahku ra tau..
  G          C
kowe agawe galauku..

Chorus
 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C          F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C          F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

Outro C
Tittle : Ora Ono Wektu
Artist : Ani Arlita
Cipt. : Cak Sodiq
Title: Ani Arlita - Ora Ono Wektu (New Monata) Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved