Kunci Gitar Ani Arlita - Ora Ono Wektu (New Monata)

Intro C F G C
        Am Dm G C
        C F G C
        Am Dm G C

C                F
mbiyen elos wektumu..
G                  C
tresnomu mung nggo aku..
Am               F
saiki jarang ketemu..
 G              C
opo sliramu wes jemu..

C              F
tresnomu wis belendrang..
G                 C
kowe menggok neng liyan..
Am               F
neng omahku ra tau..
  G          C
kowe agawe galauku..

Chorus
 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C            F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

Music C F G C
        Am Dm G C
        C F G C
        Am Dm G C

C                F
mbiyen elos wektumu..
G                  C
tresnomu mung nggo aku..
Am               F
saiki jarang ketemu..
 G              C
opo sliramu wes jemu..

C              F
tresnomu wis belendrang..
G                 C
kowe menggok neng liyan..
Am               F
neng omahku ra tau..
  G          C
kowe agawe galauku..

Chorus
 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C          F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

 C               F
 uwis ora ono wektu..
          G                C
 sithik wae sayang kanggo awakku..
 Am                 G
 wis tak tompo karepmu..
      F                C
 ra sayang selehno tresnomu..

 C          F
 ojo gawe loroku..
       G               C
 kowe ojo nggawe tatu atiku..
 Am                    G
 mbingung samar pikiranku..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..
        F      G   C
 nganti awakku iki kuru..

Outro C
Tittle : Ora Ono Wektu
Artist : Ani Arlita
Cipt. : Cak Sodiq
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.