Kunci Gitar Wafi Singsing - Dilit Wae Dadi Aku

Intro C G/B Am G
        F Em Dm G
        C G/B Am G
        F Em Dm G C
        
C    G/B   Am
 wes tau dadi..
     G     F
(wes tau dadi..)
     Em      Dm G
sing nomer siji..

C  G/B    Am
 bungahe ati..
   G      F
(bungahe ati..)
   Em        Dm G
raiso tak apusi..
  Em         Am
jelas kowe lungo..
    Dm                  G
aku mung nduwe roso tresno..
(aku mung nduwe roso tresno..)

Chorus
   F
 cubo dilit wae
        G
 kowe dadi aku..
          Em
 piye rasane ati iki
          Am
 kelangan sliramu..
            Dm         G
 sak pungkurmu.. aku dewe..
          C              C7
 loro rasane.. (loro rasane..)
 
               F
 pancen kudu pisah..
            G
 aku kudu pasrah..
           Em
 lilakke kowe aku
               Am
 pancen uwes kalah..
        Dm             G
 kowe dadi.. konco tresno..
          (F)
 jaman semono..
 
Musik F Em Dm G C
        F Em Am Dm G C
        
C    G/B   Am
 wes tau dadi..
     G     F
(wes tau dadi..)
     Em      Dm G
sing nomer siji..

C  G/B    Am
 bungahe ati..
   G      F
(bungahe ati..)
   Em        Dm G
raiso tak apusi..

  Em         Am
jelas kowe lungo..
    Dm                  G
aku mung nduwe roso tresno..

Chorus
   F
 cubo dilit wae
        G
 kowe dadi aku..
          Em
 piye rasane ati iki
          Am
 kelangan sliramu..
            Dm         G
 sak pungkurmu.. aku dewe..
          C   C7
 loro rasane.. 
 
               F
 pancen kudu pisah..
            G
 aku kudu pasrah..
           Em
 lilakke kowe aku
               Am
 pancen uwes kalah..
        Dm             G
 kowe dadi.. konco tresno..
          (F)
 jaman semono..
 
Outro F G C
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.