Kunci Gitar Shinta Arsinta - Iseh Ono Tresno

Intro Am F G
        Em Am F G
        
C              Am
piye kabarmu.. sayang..
 F                  G
opo kowe iseh eleng aku..
Em
aku sing mbiyen
      Am
wong sing tau ninggalne..
F                      G
pas kowe lagi sayang sayange..

C
kenangan ro kowe..
     Am
ra tau tak lalekne..
 F                      G
aku lungo mergo nyambut gawe..
Em
ojo salah paham
    Am
yen aku ra pamitan..
  F               G
kabeh kui mergo kahanan..

Musik C Am F G
        Em Dm C
        
Chorus
           Am                Em
 tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
       Dm                C
 aku teko mergo iseh ono tresno..
       Am                  Em
 sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
         Dm           C
 mergo sadar.. uripku pas pasan..
 
     Dm
 aku mung ora pingin
      Am
 wong seng tak sayang sayang
        G                Am
 urep bareng aku.. kesusahan..
 
       Dm
 tresnaku nyang kowe
         Am
 gede ra ono ibarate
     G                           Am
 aku janji ra bakal maneh ninggalne..
 
Musik C Am F G
        Em Dm C
        
Chorus
           Am                Em
 tatu neng atimu.. bakal tak tambani..
       Dm                C
 aku teko mergo iseh ono tresno..
       Am                  Em
 sepurane sayang.. yen aku tau ngilang..
         Dm           C
 mergo sadar.. uripku pas pasan..
 
     Dm
 aku mung ora pingin
      Am
 wong seng tak sayang sayang
        G                Am
 urep bareng aku.. kesusahan..
 
       Dm
 tresnaku nyang kowe
         Am
 gede ra ono ibarate
     G                           Am
 aku janji ra bakal maneh ninggalne..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.