Kunci Gitar Safira Inema - Ninggal Kowe

Kunci Gitar/Chords dan Lirik Lagu Safira Inema - Ninggal Kowe, release on 17-02-2021. Berikut Kunci Gitarnya:

Capo di fret 3
Intro F Em Dm G

        C
koyo ngene..
              Am
rasane mbok larani atiku
       Dm
soyo suwe..
                G
kowe malah ora iso ngerti aku..
   Em                 Am
po kudu.. tak jelasne ning awakmu..
    Dm                G
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                   C    G
endi sing nglarani aku..

       C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm               G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C
mileh dalan liyane..

Chorus
       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik F  G  Em Am
        Dm  F  G  C

       C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm               G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C    G
mileh dalan liyane..

Chorus
       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C      G
 mergo ben kowe iso berubah..

       F     G
 sepurane.. aku.. 
   Em       Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G           C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F       G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em          Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm        F
 nanging aku lungo..
           G        C
 mergo ben kowe iso berubah..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.