Kunci Gitar Putri Kristya - Opo Salahku

Intro F Em F G C C7
        F Fm Em Am F G C
        
    C          G            Am  Em
kesuwen suwene wes pirang sasi..
        F                         G
nggonku ngenteni kapan anggonmu bali..

Int. F Fm

    C             G           Am Em
kelingan janji-janjimu ndek wingi..
      F                            G
bakal bebrayan nganti tekan ning pati..

       F                 G
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          F
ra ngerti sopo sing salah
       G
kowe malah njaluk pisah..
                    C
tanpo alesan sing genah..

Chorus
       F
 opo salahku.. 
          Em     Am
 kowe ninggal aku..
           F
 ra ngerti karepmu
        G           C        C7
 nggawe nyikso batinku.. hoo wo..
 
          F
 yen pancene.. 
     G       Em
 wis ono liyane..
    Am             F
 mending ngomong wae.. 
     G         C
 ojo ngene carane..
 
Musik F G    Em A
          ho o uu..
        F     G      C    C7
         ha aa ha aa ha aaha..
        F G Em Am
        F G C G
        
    C             G           Am  Em
kelingan janji-janjimu ndek wingi..
      F                            G
bakal bebrayan nganti tekan ning pati..

       F                 G
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          F
ra ngerti sopo sing salah
       G
kowe malah njaluk pisah..
                     C
tanpo alesan sing genah..

Chorus
       F
 opo salahku.. 
          Em     Am
 kowe ninggal aku..
           F
 ra ngerti karepmu
      G           C        C7
 gawe nyikso batinku.. hoo wo..
 
          F
 yen pancene.. 
     G       Em
 wis ono liyane..
    Am             F
 mending ngomong wae.. 
     G         C
 ojo ngene carane..
 
       F
 opo salahku.. 
               Em
 kowe ninggal aku..
    Am          F
 ra ngerti karepmu
      G           C
 gawe nyikso batinku..
 
          F
 yen pancene.. 
     G       Em
 wis ono liyane..
    Am             F
 mending ngomong wae.. 
     G         C
 ojo ngene carane..
     C7            F
 mending ngomong wae.. 
         G        C
 ojo sak karepe dewe..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.