Kunci Gitar Northsle - Ninggal Janji

Intro C G Am Em
        F G
        
C
 saktenane..
F                   C
 aku ra ngerti salahku..
              Dm
kowe tego ninggal aku..
          G
nglalekke janjimu..

C
 ra ngelingi..
F   G           Em
  sopo sing gemati..
Am               Dm
 sopo sing slalu ono nggo kowe
          G
nanging kowe ro liyane..

Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..
 
          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..
  
Musik F G Em Am Dm G
        E Am Bb G
        
Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..
 
          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..
  
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..
 
          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.