Chord Northsle - Ninggal Janji Kunci Gitar Dasar

Intro C G Am Em
        F G
        
C
 saktenane..
F                   C
 aku ra ngerti salahku..
              Dm
kowe tego ninggal aku..
          G
nglalekke janjimu..

C
 ra ngelingi..
F   G           Em
  sopo sing gemati..
Am               Dm
 sopo sing slalu ono nggo kowe
          G
nanging kowe ro liyane..

Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..
 
          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..
  
Musik F G Em Am Dm G
        E Am Bb G
        
Em             Am
 segampang kui caramu
    A            Dm
nglalekke tresno iki
     G          C            C7
sing mbiyen pernah ngucap janji..

F    G             Em       Am
 bakale bebarengan tekane mati
        Dm              
tanpo sebab kowe lungo
        G
ninggal janji..

Reff
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..
 
          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..
  
      C              G
 kowe sing tak tresnani
     Am          Em      F
 tegane nggawe loro ati iki..
     C           Dm
 senajan tresno iki..
         G             C
 wes tak patenke ning ati..
 
          G            Am
 mung kanggo sliramu nanging
      Em           F
 kowe malah mblenjani
          C           Dm
 janji-janji tresno suci iki..
 G                      C
  mungkin wes dalane Gusti..
Title: Northsle - Ninggal Janji Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved