Kunci Gitar Nella Kharisma - Kimcil Kepolen

Original Song by NDX A.K.A - Kimcil Kepolen
Intro Em Bm C G B

Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
Em
 ku ngerti sifatmu bedo 
 karo awakku iki
Bm
 ono opo kok kowe 
 bedo karo aku iki
C
 opo aku salah 
 nek aku tresno kowe
G                  B         
 po pendak dino atimu 
 enenge gelisah
 
Em
 mending aku ro kowe 
 koreksi dewe-dewe
Bm
 ojo waton tumindak 
 nek kuwi ora becik
C
 mergo sak iki tresno 
 enenge gur bondo
G                    B        
 menang rupo kalah rupo 
 aku ora popo..
 
Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
Em
 pisan pindo aku percoyo 
 ro omonganmu
Bm
 jebul saiki kowe wes 
 keconangan neng mburiku
C
 kowe selingkuh ro koncoku
 cerakku iki
G                   B
 opo dumeh aku wong kere.. 
 langsung tok larani..
 
Em
 jaremu nek ra FU 
 kowe ora i love you 
Bm
 jaremu nek ra ninja 
 kowe ora cinta
C
 nanging piye meneh 
 aku wong ra nduwe
G                     B
 kalah bondo menang rupo 
 kuwi saklawase..

Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
Em
 yo nek kowe ra iso 
 trimo opo enenge
Bm
 gor isone ngoyak bondo 
 kuwi ciri khase
C
 pancen kowe konco 
 neng atimu wuto
G                     B
 menang rupo moto bondo 
 kui pancen kowe
 
Em
 aku wes ra betah 
 ngrasake sifatmu
Bm
 mending aku tak pisah 
 ninggalke sliramu
C
 ojo rumongso biso 
 nek kowe ora iso
G
 atiku wes ra kuat 
B
 rasane pengen njepat..
 
Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.