Chord Nella Kharisma - Kimcil Kepolen Kunci Gitar

Original Song by NDX A.K.A - Kimcil Kepolen
Intro Em Bm C G B

Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
Em
 ku ngerti sifatmu bedo 
 karo awakku iki
Bm
 ono opo kok kowe 
 bedo karo aku iki
C
 opo aku salah 
 nek aku tresno kowe
G                  B         
 po pendak dino atimu 
 enenge gelisah
 
Em
 mending aku ro kowe 
 koreksi dewe-dewe
Bm
 ojo waton tumindak 
 nek kuwi ora becik
C
 mergo sak iki tresno 
 enenge gur bondo
G                    B        
 menang rupo kalah rupo 
 aku ora popo..
 
Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
Em
 pisan pindo aku percoyo 
 ro omonganmu
Bm
 jebul saiki kowe wes 
 keconangan neng mburiku
C
 kowe selingkuh ro koncoku
 cerakku iki
G                   B
 opo dumeh aku wong kere.. 
 langsung tok larani..
 
Em
 jaremu nek ra FU 
 kowe ora i love you 
Bm
 jaremu nek ra ninja 
 kowe ora cinta
C
 nanging piye meneh 
 aku wong ra nduwe
G                     B
 kalah bondo menang rupo 
 kuwi saklawase..

Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
Em
 yo nek kowe ra iso 
 trimo opo enenge
Bm
 gor isone ngoyak bondo 
 kuwi ciri khase
C
 pancen kowe konco 
 neng atimu wuto
G                     B
 menang rupo moto bondo 
 kui pancen kowe
 
Em
 aku wes ra betah 
 ngrasake sifatmu
Bm
 mending aku tak pisah 
 ninggalke sliramu
C
 ojo rumongso biso 
 nek kowe ora iso
G
 atiku wes ra kuat 
B
 rasane pengen njepat..
 
Chorus
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
  
  Em             Bm
  pancene kowe pabu.. 
            C
  nuruti ibumu..
                 G
  jare nek ra ninja.. 
     B
  ra oleh dicinta..
  
  Em           Bm
   opo koyo ngene.. 
                C
  susahe wong kere..
                    G
  ameh nyandeng tresno.. 
     B 
  kalah karo bondo..
Title: Nella Kharisma - Kimcil Kepolen Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved