Chord NDX A.K.A - Kimcil Kepolen Kunci Gitar

Capo fret 2
Intro Am Em F C E

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 ku ngerti sifatmu bedo 
 karo awakku iki..
Em
 ono opo kok kowe 
 bedo karo aku iki..
F
 opo aku salah 
 nek aku tresno kowe..
C                  E         
 po pendak dino atimu 
 enenge gelisah

Am
 mending aku ro kowe 
 koreksi dewe-dewe..
Em
 ojo waton tumindak 
 nek kuwi ora becik..
F
 mergo saiki tresno 
 enenge gur bondo..
C                    E        
 menang rupo kalah rupo 
 aku ora popo..

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 pisan pindo aku percoyo 
 ro omonganmu..
Em
 jebul saiki kowe wis 
 keconangan neng mburiku
F
 kowe selingkuh ro koncoku
 cerakku iki..
C                   E
 opo dumeh aku wong kere 
 langsung tok larani
Am
 jaremu nek ra FU 
 kowe ora i love you..

Em
 jaremu nek ra ninja 
 kowe ora cinta..
F
 nanging piye meneh 
 aku wong ra nduwe..
C                     E
 kalah bondo menang rupo 
 kuwi saklawase..

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 yo nek kowe ra iso 
 trimo opo enenge..
Em
 gor isone ngoyak bondo 
 kuwi ciri khas e..
F
 pancen kowe konco 
 neng atimu wuto..
C                     E
 menang rupo moto bondo 
 kui pancen kowe..

Am
 aku wis ra betah 
 ngrasake sifatmu..
Em
 mending aku tak pisah 
 ninggalke sliramu..
F
 ojo rumongso biso 
 nek kowe ora iso..
C
 atiku wis ra kuat..
E
 rasane pengen njepat..

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..
Title: NDX A.K.A - Kimcil Kepolen Chords
Difficulty Level: Beginner
Tuning: Standard (E·A·D·G·B·E)
Last Update:
ADD TO PLAYLIST
Chord/Kunci Gitar dan Lirik Lagu yang tersedia atau ditampilkan diatas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja.
Gunakan tombol diatas untuk mengganti chord/akord!

© • Indonesiachord.com All Rights Reserved