Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Capo fret 2
Intro Am Em F C E

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 ku ngerti sifatmu bedo 
 karo awakku iki..
Em
 ono opo kok kowe 
 bedo karo aku iki..
F
 opo aku salah 
 nek aku tresno kowe..
C                  E         
 po pendak dino atimu 
 enenge gelisah

Am
 mending aku ro kowe 
 koreksi dewe-dewe..
Em
 ojo waton tumindak 
 nek kuwi ora becik..
F
 mergo saiki tresno 
 enenge gur bondo..
C                    E        
 menang rupo kalah rupo 
 aku ora popo..

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 pisan pindo aku percoyo 
 ro omonganmu..
Em
 jebul saiki kowe wis 
 keconangan neng mburiku
F
 kowe selingkuh ro koncoku
 cerakku iki..
C                   E
 opo dumeh aku wong kere 
 langsung tok larani
Am
 jaremu nek ra FU 
 kowe ora i love you..

Em
 jaremu nek ra ninja 
 kowe ora cinta..
F
 nanging piye meneh 
 aku wong ra nduwe..
C                     E
 kalah bondo menang rupo 
 kuwi saklawase..

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

Am
 yo nek kowe ra iso 
 trimo opo enenge..
Em
 gor isone ngoyak bondo 
 kuwi ciri khas e..
F
 pancen kowe konco 
 neng atimu wuto..
C                     E
 menang rupo moto bondo 
 kui pancen kowe..

Am
 aku wis ra betah 
 ngrasake sifatmu..
Em
 mending aku tak pisah 
 ninggalke sliramu..
F
 ojo rumongso biso 
 nek kowe ora iso..
C
 atiku wis ra kuat..
E
 rasane pengen njepat..

Chorus
  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..

  Am             Em
  pancene kowe pabu.. 
            F
  nuruti ibumu..
                 C
  jare nek ra ninja.. 
     E
  ra oleh dicinta..

  Am           Em
   opo koyo ngene.. 
                F
  susahe wong kere..
                    C
  ameh nyandeng tresno.. 
     E  
  kalah karo bondo..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.