Kunci Gitar Madasvara Ft. Rika Madatin - Kangen Sliramu

Capo di fret 2
Intro C Am Dm G
        Em Am Dm G
        
C
 rungokno suoro..
Am
tembang gandrung iki..
Dm
 opo sliramu..
 G
iseh iso ngerteni..
Em                   Am
 kangenku digowo.. angin mbengi..
         Dm
tak titipke padange rembulan..
    G
ben kegowo ngimpi..

Chorus
  C             E
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Am
 sing iseh ning njero ati..
    C7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 F             -Em
 ning dalan iki..
 Dm              G
  ngukur adohing janji..
  
   C            E
 roso.. tresno iki ora biso..
         Am
 diganti karo liyane..
    C7
 mergo separo nyowoku..
 F             -Em
 yo kui sliramu..
 Dm         G
  tekan selawase..
  
C
 rungokno suoro..
Am
tembang gandrung iki..
Dm
 opo sliramu..
 G
iseh iso ngerteni..
Em               Am
 kangenku digowo angin mbengi..
         Dm
tak titipke padange rembulan..
    G
ben kegowo ngimpi..

Musik C Am Dm G
        Em Am Dm G
        
Chorus
  C             E
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Am
 sing iseh ning njero ati..
    C7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 F
 ning dalan iki..
 Dm              G
  ngukur adohing janji..
  
   C            E
 roso.. tresno iki ora biso..
         Am
 diganti karo liyane..
    C7
 mergo separo nyowoku..
 F
 yo kui sliramu..
 Dm         G
  tekan selawase..
  
overtune
  D             F#
 aku.. tansah kelingan sliramu..
           Bm
 sing iseh ning njero ati..
    D7
 mbiyen nate mlaku gandengan
 G
 ning dalan iki..
 Em              A
  ngukur adohing janji..
  
   D            F#
 roso.. tresno iki ora biso..
         Bm
 diganti karo liyane..
    D7
 mergo separo nyowoku..
 G
 yo kui sliramu..
 Em         A
  tekan selawase..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.