Kunci Gitar Loro Ati Official - Titip Kangen Angin Ndalu

Intro C G Am
        F G C
        
C       G        Am
aku ngenteni balimu..
      F                 G
wis suwe tak tunggu tekomu..
Em                 Am
kangenku iki.. tak tertahan lagi..
  F
kapan kowe bali..
         G
wis suwe aku ngenteni..

C   G          Am
aku kangen tenanan..
     F
kowe sing tak pikirke
           G
ning saben dinoku..
Em                   Am
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe..
         F
sing tak jaluk mung siji
      G
kowe ojo mbedo ati..

Int. F C F G

Reff
          C           G
 tak titipke angin ndalu..
          Am          Em
 kanggo kowe lintang atiku..
         F              C
 banyu moto sing tak roso..
           F             G
 bukti tresno sing tak jogo..
 
           C           G
 salam tresnoku nggo kowe..
         Am        Em
 janji tulus selawase..
          F           C
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        F       G    C
 kowe pepu..jan a..tiku..

Musik C G Am
        F C G
        C G Am Em
        F C F G C
        
C   G          Am
aku kangen tenanan..
     F
kowe sing tak pikirke
           G
ning saben dinoku..
Em                   Am
ra ngalih roso tresnoku dinggo kowe..
         F
sing tak jaluk mung siji
      G
kowe ojo mbedo ati..

Int. F C F G

Reff
          C           G
 tak titipke angin ndalu..
          Am          Em
 kanggo kowe lintang atiku..
         F              C
 banyu moto sing tak roso..
           F             G
 bukti tresno sing tak jogo..
 
           C           G
 salam tresnoku nggo kowe..
         Am        Em
 janji tulus selawase..
          F           C
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        F       G    C
 kowe pepu..jan a..tiku..
 
 G        C           G
 tak titipke angin ndalu..
          Am          Em
 kanggo kowe lintang atiku..
         F              C
 banyu moto sing tak roso..
           F             G
 bukti tresno sing tak jogo..
 
           C           G
 salam tresnoku nggo kowe..
         Am        Em
 janji tulus selawase..
          F           C
 ra bakal ngeliyo tresnoku
        F       G    C
 kowe pepu..jan a..tiku..
        F       G          C
 kowe pepu..jan a..aa a.. tiku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.