Kunci Gitar Koncoku Pilihanmu - Iwan Kurniawan Ft. Damara De

Intro F G C G

  C          G
perih rasane atiku..
Am         Em
 nalikane aku krungu..
F           C
 koe medot aku..
         Dm          G
mergo koncoku pilihanmu..
      C
ning atimu..

C                    G
mas.. sing gede pangapuramu..
Am            Em
 yen iki dudu karepku..
F              C
 mergo wong tuaku..
      Dm            G
ora setuju.. ro awakmu..
       C
dadi jodoku..

Int. F G C

Chorus
  F                  G
 opo.. iki uwes takdire..
-F Em               Am
 aku.. pisah karo koe..
    Dm              G
 mergo.. wes ono liane..
         C
 koncoku dewe..
 
   F                 G
 remuk.. ati iki rasane..
 -F  Em                  Am
 tresnoku mung cukup semene..
   Dm           G
 mugo.. oleh gantine..
                 C
 koyo sing tok karepke..
 
Musik F G Em Am
        Dm G C G
        
C                    G
mas.. sing gede pangapuramu..
Am            Em
 yen iki dudu karepku..
F              C
 mergo wong tuaku..
      Dm            G
ora setuju.. ro awakmu..
       C
dadi jodoku..

Int. F G C

Chorus
  F                  G
 opo.. iki uwes takdire..
 Em                 Am
 aku.. pisah karo koe..
 Dm                 G
 mergo.. wes ono liane..
       C
 koncoku dewe..
 
   F                 G
 remuk.. ati iki rasane..
 -F  Em                  Am
 tresnoku mung cukup semene..
   Dm           G
 mugo.. oleh gantine..
                 C
 koyo sing tok karepke..
 
       F                 G      G-F
 tak pasrahke.. doso lan luputku..
 Em                  Am
  yen iki pancen aku sing kleru..
           Dm
 tak jalok awakmu..
           G                C
 sing gede pangapuramu karo aku..
ATTENTION ! Indonesiachord.com is focused on providing song’s lyrics and chords as an appreciation to the authors and composers who have dedicated their life in music industry, especially in Indonesia. The copyright of all songs and lyrics are owned by their respective authors, artists, and music labels.